Apple kan producera en ny skärm för “bara” $2 500 (halva Pro Display XDR)

Apple ProDisplay XDR

Detta är ryktet om denna början av året 2022. Och om Apple lanserade en ny skärm
“prisvärt”?

En ny skärm för “bara” $2 500?

Billigare, men ändå för dyrt?

Apple har erbjudit sin Pro Display XDR-skärm i butiker i några långa månader nu. En skärm ” häpnadsväckande Enligt Apple, visas på 5 499 euro i standardglasfinish, och 6 499 euro om du väljer versionen med nano-texturerat glas. Lägger vi till Pro Stand och VESA-monteringssatsen stiger notan till 7 817 euro. Snyggt, verkligen…

Men få inte panik, eftersom enligt Mark Gurman (av Bloomberg), arbetar Apple för närvarande på en ny bildskärm, som skulle visas till ett betydligt mer överkomligt pris än dess Pro Display XDR.

Apple ProDisplay XDR

En ny extern bildskärm som kan finnas tillgänglig i tre storlekar, nämligen 24, 27 och 32″. Vissa rykten nämner också den nära förestående tillgängligheten av en skärm som integrerar ett Apple A13-chip. Men de goda nyheterna kommer från priset, eftersom det är viskningar som den här nya skärmen kunde visas för “knappt” $2 500, vilket är halva det amerikanska priset för Pro Display XDR.

En ny skärm som skulle kunna lanseras under loppet av detta år 2022 som precis har börjat, och som särskilt skulle syfta till att associeras med en Mac mini eller en MacBook Air. Uppenbarligen säger det sig självt att med sitt lägre pris skulle denna nya skärm signerad Apple vara mindre effektiv än den nuvarande Pro Display XDR. Fortsättning följer.

Apple: Tim Cook, 10 år senare, är det fortfarande “revolutionen”?

Det har redan gått ett decennium sedan den tidigare operativa chefen tog över efter Steve Jobs. Det här är en möjlighet för oss att komma tillbaka till de diskreta men viktiga förändringarna som Tim Cook har gjort inom Apple.
Läs mer

Källa: Apple Insider

Relaterade Artiklar

Back to top button