Apple kan lansera den nya iPhone 14, tillsammans med tre varianter av Apple Watch Series 8 och AirPods Pro 2 den 13 september

Vi vet alla att i september månad brukar Apple presentera oss med nya enheter, inklusive en ny iPhone. Faktum är att vi för i år hoppas kunna möta den nya iPhone 14.

Uppenbarligen är denna nya iPhone full av rykten, som ryktet som jag kommer att prata om nu och som ursprungligen publicerades av sajten iDropNews. Enligt dem kommer vi i år inte bara att se en ny iPhone, vi kommer också att se tre nya modeller av Apple Watch och AirPods Pro 2.

Förmodligen den 13 september, Manzana Den kommer att presentera den nya iPhone 14 som kommer i fyra versioner: iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max, och lämnar “mini”-modellen bakom sig på grund av den låga mottagningen den har haft i marknadsföra.

Låt oss komma ihåg att, vid det här tillfället, bara Pro-modellerna skulle bära den nya A16 Bionic-processorn, medan de normala modellerna skulle bära iPhone 13-processorn, det vill säga A15 Bionic.

Upp till tre modeller av Apple Watch 8 skulle också förväntas, den normala varianten, den ekonomiska modellen som tillhör SE-serien, och en ny som heter Extreme Edition som kommer att vara inriktad på sport och utomhusaktiviteter.

Slutligen förväntas det att vi kommer att se den andra generationen av AirPods Pro, som borde komma med större autonomi, en design som är mer bekväm för oss, nya funktioner och kanske dess laddningsfodral har en USB-C-port.

Så det skulle vara nyheten att Apple förbereder för oss den 13 september, ett datum som Apple inte har bekräftat, men som källan som citeras ovan upprepas.

Relaterade Artiklar

Back to top button