Apple: hejdå iPod, de sista överlevande är nu värda mer än 7000 euro

Nyheten som förstör nostalgikerns själ är tyvärr sann: en annan era, grundad på musikspelare och trådbundna hörlurar, försvinner för alltid. Det välkända företaget Äpple har bestämt sig för att sätta stopp för den älskade iPod. Efter dessa dåliga nyheter vill vi söta p-piller genom att berätta att med de sista återstående enheterna du kunde tjäna upp till 7000 euro.

Apple: företagets pressmeddelande och värdet på enheterna

Företaget Äpple han ville förklara vad som hände.

I ett nötskal motiverades det beslutet av det faktum att alla funktioner ursprungligen var exklusiva för spelaren är nu integrerade i vilken tjänst, enhet eller plattform som helst i det stora äpplet. Det som blir kvar av iPoderna är den överdrivna vinsten. Det räcker för dig att titta på de galna priserna de har nått på eBay direkt: i vissa fall går de långt över 7 000 euro för en äldre generationsenhet.

Till exempel, nyligen en iPod Classic 5GB första generationen såldes på eBay för 1 599 USD, samt 330 % mer än det ursprungliga försäljningspriset. I mars såldes en fjärde generationens iPod Touch för 6 524,07 USDmed en ökning på 2,081 % jämfört med utgångspriset.

Å andra sidan vet vi att ju äldre ett föremål är, desto högre blir dess värde.

Relaterade Artiklar

Back to top button