Apple-försäljning: Smart Keyboard sjunker till ett aldrig tidigare skådat pris! (-77 %)

Big Apple-kampanj på Fnac på det bärbara tangentbordet för iPad Pro 12.9″: Smart Keyboard Folio är på -77%!

tangentbord-ipad

Det är nu eller aldrig för att göra ett stort tillägg till din iPad Pro: ett officiellt Apple-tangentbord för att förvandla din surfplatta till en riktig arbetsstation.

Se alla reaerbjudanden

Smart Keyboard Folio i ett nötskal:

  • Motstår vätskestänk
  • Mycket tunn och solid
  • Använder iPad-batteri

Apple Smart Keyboard Folio går från €219,99 till €49,99 på Fnac under sommarrean 2022.

Hitta Smart Keyboard Folio för 49,99 € på Fnac

Ett magnetiskt Apple-tangentbord för iPad

Fnac gör en ganska exceptionell kampanj på Apple-tangentbordet för 12,9″ iPad Pro. Detta är Smart Keyboard Folio, som fästs magnetiskt på din surfplatta för att synkronisera direkt med den.

Liksom de flesta Apple-produkter, särskilt när det kommer till toppen av sortimentet, är det ganska dyrt i grunden: 219,99 €. Men idag på Fnac kan du hitta den för endast 49,99 € i dess Azerty-version, 3:e generationens modell.

Förvandla din iPad till en riktig iMac

12,9″ iPad Pro är en extremt kraftfull maskin som inte har något att avundas vissa MacBook-modeller av. Det är därför det är en bra idé att lägga till det här tangentbordet till den, vad mer Azerty med alla kortkommandon som kan hittas på ett Mac-tangentbord.

Dessutom är användningen väldigt enkel: använd bara den magnetiska smarta kontakten för att koppla ihop de två, så är parningen klar. Tangentbordet har inget batteri, det använder det i din iPad, vilket kan minska den totala autonomin något.

Men i utbyte har du en perfekt funktionell kombo som du kan använda som en riktig persondator. Den är lätt, kompakt, med tangenterna tillräckligt långt ifrån varandra så att penslar inte trasslar ihop sig medan du skriver.

För $49,99 är det verkligen ett måste för alla med en 12,9″ iPad Pro.

Smart Keyboard Folio © Apple

Hitta Smart Keyboard Folio för 49,99 € på Fnac

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att konsultera vårt fullständiga test av iPad Pro 12.9″.

Jämför de bästa surfplattorna på marknaden

Om du vill lära dig mer om 12,9″ iPad Pro eller andra alternativa modeller med utmärkt valuta för pengarna, gå till denna Clubic-artikel. Du hittar all information du behöver för att begränsa ditt val baserat på tekniska kriterier. och redaktionella anteckningar.

banner_sale

Vårt urval av de bästa försäljningserbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet under försäljningen för att dela med dig av de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button