Apple: Förbered ett nytt tillbehör med MagSafe för din iPhone

MagSafe är en gammal magnetisk laddningsstandard som Apple införlivade i sina MacBooks för några år sedan. Med tillkomsten av datorer med USB-C-portar har de från Cupertino glömt de kontakter som vid minsta ryck lossnade utan att skada kabeln eller Mac. det har blivit det enklaste och snabbaste sättet att återvinna energi med den nya iPhone 12.

Dessa MagSafees tillåter laddningsytan att magnetiskt fästa vid terminalen, vilket hindrar oss från att försätta den i ett dåligt läge och inte gå igenom batteriladdningsprocessen. Utöver dessa användningar, dvs Amerikaner har lanserat en hel serie plånböcker, eller plånböcker, där vi kan bära identitetskort , bilkörning och lite annat. Speciellt för att med magneterna den använder, om vi behåller ett kreditkort, är det mycket säkert att det så småningom kommer att avbryta sig självt.

En ny accessoar på väg

Nu var det Bloomberg som avslöjade att Apple förbereder ett nytt MagSafe-certifierat tillbehör för sin iPhone 12 och framtida iPhone 13, som det skulle ersätta en annan av företagets klassiker: det berömda fodralet med batteri ingår vilket möjliggör ökad autonomi. smartphone utöver de timmar som batteriet tillhandahåller.

Detta nya MagSafe-tillbehör skulle inte vara något annat än ett batteripaket som kunde fastna på telefonen tack vare systemmagneterna och slippa byta fodral. Det spelar ingen roll vad vi har på oss eftersom vi när som helst kan ansluta det extra batteriet för att ladda iPhone och, när det är klart, ta bort det så att det inte stör oss.

Problemet med detta nya tillbehör är det det verkar som att stora vägspärrar har dykt upp i Apples väg , särskilt när man omsätter det som planeras i praktiken. Enligt samma media ställdes företaget inför problem “med mjukvaran”, så att detta batteri överhettades överdrivet, så kalifornier har ännu inte velat tillkännage dess existens med tanke på möjligheten till ett eventuellt efterföljande uttag. .

Hur som helst, det finns rykten om att detta MagSafe-batteriprojekt kan skrotas under de kommande månaderna om dessa fel kvarstår och ett säkert magnetiskt batteri inte kan produceras, som kan hålla sig till 2020 och 2021 smartphones utan att orsaka skada. . Kom ihåg att värme inte passar bra med att ladda batterier, speciellt vid vissa temperaturer med risk för nedbrytning och funktionsfel som kan utlösa riktigt farliga händelser.

Relaterade Artiklar

Back to top button