Apple Fitness+ tillgängligt för alla, när och hur drar man nytta av det?

Apple Fitness+ © © Apple

Du behöver inte en Apple Watch att svettas rikligt på övningarna som erbjuds av Apple-märket.

Med Apple Fitness+ låter märket dig fylla aktivitetsringarna på din uppkopplade klocka och röra dig lite mer varje dag.

Ett komplett erbjudande

Erbjudandet lanserades i Frankrike i december 2021 i form av en prenumeration, fakturerad för 9,99 €/månad, eller 28,99 € i Apple One Premium-tjänstpaketet. Det inkluderar tillgång till många idrottsklasser i flera discipliner, tillhandahållna av tränare som alltid är väldigt motiverade att få dig att svettas och tappa kalorier. Tjänsten erbjuder också en meditations- och återhämtningskomponent för att slappna av och andas djupt.

Vi testade Apple Fitness+ för några månader sedan och vi var mycket imponerade av prenumerationserbjudandet, förutom de kurser som bara finns på engelska med undertexter, vilket kan vara störande för en fransktalande publik.

Apple Fitness+ är nu en produkt som är intimt kopplad till Apple Watch. Hälsoinformation från klockan visas i realtid på din iPhone-skärm eller Apple TV för att visa dig din puls, statistik och aktivitetsringar som fylls över tiden.

Apple Fitness+ öppnar för alla iPhone-ägare

Apple måste förmodligen ha insett att den där linan som Apple Watch representerade berövade den på många fitnessmedvetna potentiella kunder. Tillverkaren har därför precis meddelat att Apple Fitness + kommer att erbjudas alla iPhone-ägare, utan att behöva köpa en Apple Watch.

iOS 16 kommer automatiskt att erbjuda alla användare formulärapplikationen, som ger tillgång till tjänsten. Allt du behöver göra är att gå till den dedikerade fliken och prenumerera för att sedan delta i kurserna.

Apple specificerar också att det inte kommer att vara obligatoriskt att gå via smarttelefonen för att komma åt tjänsten. Den kommer även att finnas tillgänglig på iPad och Apple TV. Endast registreringen måste gå via iPhone. Däremot vet vi inte om det kommer att gå att skicka kurserna i AirPlay till en kompatibel tv om du inte har Apple TV-boxen men inget tyder på motsatsen för tillfället.

Källa: Äpple

Relaterade Artiklar

Back to top button