Apple Fitness+ är ute idag!

Apple Fitness+ © © Apple

Vi visste att det var programmerat för ” senare i år “, men lanseringen av Apple Fitness + kommer utan förvarning idag.

Detta träningsprogram gjord i Apple, tillgängligt med prenumeration och under förutsättning att du har en Apple Watch på handleden, låter dig utöva en mängd olika sporter tack vare träningscoacher för alla nivåer.

Lansering senare idag

Utöver Frankrike kommer inte mindre än 14 nya länder att få tillgång till Apple Fitness+ senare idag. Programmet, som lanserades i december 2020 i ett fåtal länder utöver USA, kostar 9,99 USD per månad och har tränare som specialiserar sig på 11 discipliner.

Yoga, split, muskelstärkning, meditation och så vidare: det finns något för alla stilar, och speciellt för alla nivåer. Dessutom är träningspassen utspridda från fem till 45 minuter för att kunna anpassas till alla scheman.

Apple Fitness+ är tillgängligt på iPhone (6S och senare, med iOS 14.3 minst), iPad med iPadOS 15 och Apple TV med tvOS 15. Minst en Apple Watch Series 3-ansluten klocka krävs för att använda tjänsten. Observera att den också är integrerad i den sista nivån av Apple One-erbjudandet som, för $29,95 per månad, inkluderar Apple TV+, Apple Music, Apple Fitness+, Apple Arcade och 2 TB iCloud-lagring.

Om du har köpt en Apple Watch (serie 3 och senare) sedan den 14 september kommer du att kunna dra nytta av en tre månaders gratis provperiod på Apple Fitness+.

Källa: MacRumors

Relaterade Artiklar

Back to top button