Apple: få de senaste AirPods till en lägre kostnad med denna kampanjkod

Apples AirPods 3 är bland de mest populära hörlurarna i världen och denna nya generation har många nya funktioner som ska upptäckas nu.

airpods 3

För några månader sedan uppdaterade Apple sina AirPods genom att avslöja Apple AirPods 3 från golv till tak. Det är dessa senaste hörlurar som Rakuten erbjuder dig idag med en kampanjkod som smälter deras pris.

Apple AirPods 3 i ett nötskal

  • En superkompakt design
  • Dolby Atmos rumsligt ljud
  • 24H batteritid och MagSafe trådlös laddning

Apple AirPods 3 erbjuds av Apple till ett pris av 199 € och nu erbjuds Apple AirPods 3 till ett pris av 166,99 € av Rakuten.

Hitta Apple AirPods 3 för 166,99 € på RAKUTEN

En kampanjkod och 20 € omedelbar rabatt på dina nästa hörlurar

Rakuten älskar att erbjuda dig kupongkoder för att sänka betyget på dina favoritprodukter och detta är fortfarande fallet idag på Apple AirPods 3.

Faktum är att du bara måste ange, när du validerar din betalning på e-handlarens webbplats, kampanjkod RAKUTEN20 för att omedelbart tjäna 20 € på dina nästa hörlurar. Beloppet kommer att uppdateras omedelbart efter validering av koden när den skrivs in.

Apple AirPods 3: en helt ny dimension för ljudet från dina favoritartister

AirPods 3 drar först nytta av en generell omdesign, mycket inspirerad av utseendet på AirPods Pro. Hörlurarnas skaft är mindre liksom laddboxen som tappar några centimeter i höjd. Borta är “bomullspinnen”-designen från tidigare utgåvor, AirPods 3 är mer eleganta och diskreta för dagligt bruk.

Med AirPods 3 introducerar Apple också stöd för rumsligt ljud. För kompatibla låtar, miljoner på Apple Music, får du en helt ny lyssningssensation med röster och instrument som omger dig. Fördjupning garanterad på de nya låtarna som på de äldsta som du kommer att njuta av att återupptäcka.

AirPods 3 ger dig återigen 24 timmars batteritid, eller en hel dags användning. Genom att placera dem i fodralet sparar du nästan en timmes lyssningstid efter bara 5 minuters laddning. För att ladda fodralet kan du välja mellan den medföljande Lightning-kabeln eller trådlös laddning. Ännu bättre, fodralet är MagSafe-kompatibelt för att optimera laddningen med de tillbehör som erbjuds av Apple, såsom den dedikerade laddningsrullen.

Apple AirPods 3

Hitta Apple AirPods 3 för 166,99 € på RAKUTEN

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av Apple AirPods 3.

Hitta de bästa trådlösa hörlurarna med vår jämförelse

För att ta reda på allt om alternativen till Apple AirPods 3 tillgängliga från andra tillverkare, se bara vår jämförelse av de bästa trådlösa hörlurarna 2022.

Relaterade Artiklar

Back to top button