Apple: en färgstark utgåva av Beats Studio Buds med anledning av månnyåret

Beats Studio Buds 2022

Apple har tillkännagett den nära förestående releasen av en specialutgåva av sin trådlösa hörlurar BeatsStudio.

Apple Beats Studio-hörlurarna klär ut sig för en begränsad upplaga som en del av Lunar New Year-firandet. Denna kalender är verkligen rigorös i vissa asiatiska länder inklusive Kina.

Tigern är i rampljuset för 2022

För i år kommer 2022 att vara tigerns år, och Apple har förstått detta, eftersom denna serie av hörlurar kommer att bära bilden av djuret. Redan tillgängliga i fast rött, kommer Beats Studio Buds att flockas med eleganta gyllene repor, som tassar på en tiger. Enligt företaget Cupertino kommer hörlurarna att finnas tillgängliga i butik från 1eh januari 2022.

När det gäller tekniska egenskaper, kom ihåg att Beats Studio Buds trådlösa hörlurar har en in-ear-design samt aktiv brusreducering. Den aviserade autonomin är åtta timmar medan produkten kan användas på både iOS-enheter och Android-produkter.

Information om köpeskillingen har ännu inte skickats. Å andra sidan är det ett säkert kort att denna specialutgåva kommer att erbjudas till samma pris som de vanliga Beats Studio Buds, det vill säga en kostnad på 149 euro för produkten i fråga.

IPX-skyddsindex: förstå allt om dina enheters vattentäta certifieringar

Om du funderar på att köpa en smartphone, en kamera, en ansluten klocka, trådlösa hörlurar eller till och med Bluetooth-högtalare, har du förmodligen redan sett omnämningen “IPX” på de tekniska bladen för dessa enheter. Är du osäker på vad det betyder eller osäker på vilken skyddsnivå dina enheter har? Följ guiden, vi berättar allt om skyddsindex och tätningscertifieringar!
Läs mer

Källa: 9to5mac

Relaterade Artiklar

Back to top button