Apple är redo att revolutionera sina iPhones med laddning…

Uppdateringar introducerade av Äpple på sin senaste iPhone av har inte fått uppskattning av ett stort antal användare. Även om dessa är högkvalitativa enheter är det omöjligt att förneka att jätten kunde ha gjort mer, särskilt när man överväger kostnaden som krävs för att fortsätta med köpet.

Mycket av de senaste nyheterna iPhone 14 de gäller designen och därmed elimineringen av skåran. Troligtvis kommer det att bli nödvändigt att vänta lite längre innan vi kan bevittna ankomsten av en riktigt intressant och originell iPhone jämfört med de nuvarande modellerna.

Ett patent inlämnat av jätten bådar gott som en av de efterlängtade funktionerna kan revolutionera nästa enheter.

Apple funderar på omvänd trådlös laddning på iPhone!

Dokumentet som lämnats in av Apple visar intresse för en ny teknik: omvänd trådlös laddning. IPhones skulle snart kunna utrustas med nyheten i fråga och därför kunna ladda en annan iPhone helt enkelt genom kontakt. Håller kontakten mellan två iPhones via baksidan av var och en kan de snart kunna ladda sina batterier.

Det är inte klart när Apple kommer att besluta sig för att faktiskt utveckla den patenterade tekniken och sedan introducera den på sina enheter, men möjligheten att den kommer att hitta en plats på nästa iPhone 15 kan inte uteslutas. De enheter som förväntas till nästa år börjar redan vara pratat om och vissa videor visar till och med vad designen kan vara. Det enda säkra faktumet gäller kolossens vilja att gå vidare med en tydlig åtskillnad mellan varje modell som serien föreställer sig.

Relaterade Artiklar

Back to top button