Apple AirPods fortsätter att koppla från och återansluta i Windows 11/10

Ny funktion Blåtand i Windows 10 och Windows 11 gör ihopkoppling av tredjepartsenheter, inklusive Airpod-parning, snabbare och bekvämare. Detta minskar avsevärt tiden och ansträngningen som krävs för att gräva igenom inställningsmenyn för att hitta och lägga till ett enhetsobjekt. Blåtand . Dock inte alla trådlösa enheter som ansluter via Blåtand , idealiskt. Till exempel, AirPods från Apple(AirPods,) även om de är de bästa trådlösa hörlurarna som finns, kan de ha problem. Från parningsproblem till grundläggande ljudproblem, mycket kan gå fel med detta par äkta trådlösa hörlurar.

AirPods fortsätter att koppla från och återansluta på PC

AirPods fungerar inte på PC Windows 11/10

Ny funktion Blåtand visar ett meddelande med en knapp ” ansluta(Anslut)” för att starta ihopparningsprocessen för verktyget när det är nära en dator med Windows 11/10 .

Om den inte längre är i parnings- eller närhetsläge, Windows tar bort meddelandet från menyn Supportcenter.(Action Center)

För att permanent ansluta AirPods till en enhet med (AirPods)Windows 11/10 följ instruktionerna nedan.

Gå till Windows Enhetshanteraren via ” Kontrollpanel(Kontrollpanelen)” eller bara skriv ” Enhetshanteraren(Enhetshanteraren)” på raden sök och tryck på knappen (Sök)Stiga på .

Välj ” Se(Visa)” och välj alternativet ” Enheter efter typ(enheter efter typ).

Väl där, öppna ” Enheter (Enheter)gränssnitt(Human Interface) User” och hitta dessa 2 AirPods-poster –

  1. (Namn) AirPods Audio/Video Fjärrkontroll HID
  2. (Namn) AirPods handsfree samtalskontroll HID

För var och en av ovanstående poster, högerklicka och välj ” Egenskaper”(Egenskaper’) .

Gå sedan till fliken Power Management och avmarkera ” Tillåt datorn att stänga av den här enheten för att spara ström”(Tillåt datorn att stänga av den här enheten för att spara ström).

Upprepa också de två sista stegen för ” Bluetooth Low Energy GATT-kompatibel HID-enhet(Bluetooth Low Energy GATT-kompatibel HID-enhet)”.

Klicka slutligen på OK och avsluta.

Detta är ett vanligt problem med Apple AirPods när den är ansluten till en dator med Windows 11/10 . När en låt är pausad fungerar den automatiska på/av-funktionen AirPods . När du försöker återuppta uppspelningen kan datorn inte återansluta AirPods . Detta tvingar användaren att återansluta AirPods genom inställningar Bluetooth, vilket verkar ganska tråkigt.(Blåtand)

NOTERA:(NOTERA:)

  • Thomas(Thomas) i kommentarerna föreslår följande förslag: Öppna ” Enhetshanteraren > Bluetooth > Intel (R) Trådlös Bluetooth (R)» > Högerklicka(Högerklicka) den här posten > “fliken” Energihantering ” (Energihantering)> Avmarkera Tillåt dator för att stänga av den här enheten för att spara ström.”
  • J erbjuder följande förslag: Sök”(Sök Visa nätverksanslutning), “Visa nätverksanslutning” > “Bluetooth-nätverk” > “Inaktivera” > Starta om en dator”.

Jag hoppas att något här kan hjälpa dig.

Varför är min AirPods-mikrofon avstängd?

Om detta händer efter långvarig användning måste du rengöra AirPods eftersom de blir smutsiga runt högtalarna. Det beror oftast på damm, öronvax och annat. Om så inte heller är fallet kan det vara ett hinder och du kan återställa det en gång.

Varför kan jag inte använda Airpod för att ringa?

Som för alla andra mikrofon(Mikrofon), måste du ställa in parametern AirPods handsfree som uppspelningsenhet när du använder valfri app Windows . Öppna appinställningarna och kontrollera om AirPods är inställda som mikrofon. En konflikt kan uppstå när du har flera mikrofoner, särskilt om din webbkamera har en. Applikationer som Zoom , Microsoft Teams , Skype har speciella inställningar mikrofon.(Mikrofon)

Varför kommer det inget ljud från mina AirPods?

Du kan ha nått lägsta volymgräns på AirPod när du använder inbyggd kontroll. Klick(Klicka) ikonen ” Ljud(Ljud på aktivitetsfältet(Systembrickan) och kontrollera volymnivån. Om den är låg, öka den och kontrollera igen. Om du har ett multimediatangentbord, använd volym upp-knapparna för att öka volymen.

En ny Bluetooth-funktion i Windows 10 och Windows 11 gör ihopkoppling av tredjepartsenheter, inklusive Airpod-parning, snabbare och bekvämare. Det minskar avsevärt tiden och ansträngningen som krävs för att gräva igenom inställningsmenyn för att hitta och lägga till ett Bluetooth-enhetsobjekt. Men inte alla trådlösa saker som ansluter via Bluetooth är perfekta. Till exempel Apples airpods, även om de bästa trådlösa hörlurarna som finns kan ha problem. Från parningsproblem till grundläggande ljudproblem, det finns mycket som kan gå fel med detta par äkta trådlösa hörsnäckor.

AirPods fortsätter att koppla från och återansluta på PC

AirPods fortsätter att koppla från och återansluta

AirPods fungerar inte på Windows 11/10 PC

Den nya Bluetooth-funktionen visar ett meddelande med en Anslut-knapp för att kickstarta processen med att para ihop verktyget när det placeras nära en Windows 11/10-maskin.

Om det inte längre är i ihopparningsläge eller närhet, tar Windows bort meddelandet från Action Center-menyn.

För att hålla AirPods anslutna på obestämd tid till en Windows 11/10-enhet, följ instruktionerna nedan.

Gå till Windows Enhetshanteraren via ” eller skriv helt enkelt ” i sökfältet och tryck på Enter-tangenten.

Välj fliken ” och välj alternativet ”.

Väl där, öppna Human Interface Devices och leta reda på dessa 2 AirPods-poster –

  1. (Namn) AirPods Audio/Video Fjärrkontroll HID
  2. (Namn) AirPods handsfree samtalskontroll HID

För var och en av ovanstående poster, högerklicka och välj ‘Egenskaper’.

Efter det, gå till fliken ‘Strömhantering’ och avmarkera rutan ‘.

Upprepa också de två sista stegen för “” också.

Tryck slutligen på OK och avsluta.

Det är ett vanligt problem som upplevs med Apple AirPods när du ansluter till en Windows 11/10-dator. När en låt pausas startar den automatiska på/av-funktionen i AirPods. När du försöker återuppta uppspelningsalternativet kan datorn inte ansluta AirPods igen. Detta tvingar en användare att återansluta AirPods genom Bluetooth-inställningarna igen, vilket verkar ganska besvärande.

NOTERA:

  • Thomas i kommentarerna ger följande förslag: Öppna Enhetshanteraren > Bluetooth > Intel(R) Wireless Bluetooth (R) > Högerklicka på denna post > fliken Energihantering > Avmarkera Tillåt datorn att stänga av den här enheten för att spara ström.
  • J erbjuder följande förslag: Sök Visa nätverksanslutning > Det bör dyka upp “Bluetooth Network” > Inaktivera det > Starta om datorn.

Jag hoppas att något här hjälper dig.

Varför dämpar min AirPods-mikrofon?

Om det händer efter lång användning måste du rensa Airpods eftersom det har blivit smutsigt runt högtalarna. Det är vanligtvis på grund av damm, öronvax och andra saker. Om så inte heller är fallet kan det vara störningar, och du kanske vill återställa det en gång.

Varför kan jag inte använda Airpod för samtal?

Som alla andra mikrofoner måste du ställa in AirPods handsfree alternativ som uppspelningsenhet när du använder valfri Windows-app. Öppna programinställningarna och kontrollera om AirPods är inställda som mikrofon. Det kan uppstå en konflikt när du har flera mikrofoner, särskilt när din webbkamera har en. Applikationer som Zoom, Microsoft Teams, Skype har alla dedikerade mikrofoninställningar.

Varför kommer inget ljud från mina AirPods?

Du kan ha nått den låga volymgränsen på AirPod när du använde den inbyggda kontrollen. Klicka på ljudikonen i systemfältet och kontrollera volymnivån. Om den är låg, öka den och kontrollera igen. Om du har ett multimediatangentbord, använd volymhöjningsknapparna för att höja volymen.

Relaterade Artiklar

Back to top button