App för barn: när smarttelefonen blir ett läromedel

Är ni föräldrar till barn som tillhör den nya generationen och det som skrämmer er mest, särskilt efter att nyheterna cirkulerade under den senaste perioden, är den användning som era små kan göra av smartphonen? Tja (en enhet i händerna på en varelse är aldrig en bra idé, men det finns några applikationer där den kan lär dig samtidigt som du har roligt säkert) här är bästa apparna för barn.

App för barn: ett hälsosamt sätt att ge underhållning till de små

Huvudpersonen är en fågelskrämma som heter Pannocchia, som slungar barnet till en gård och lär honom vad som är de grundläggande elementen för hans träning. (former, djur, färger, sekvenser och uppsättningar).

Håll dig vid ämnet natur, här är en superintressant app för barn. Den levererar totalt 18 pussel med djuren på Savannah i huvudrollen. Grundversionen har dock bara 5 pussel. I spelet kommer barnet att kunna färglägga dem, bygga dem och lyssna på deras verser.

Om dina barn inte gillar grönsaker särskilt, är denna gratis barnapp för dig. Det lär ut produktnamn från hela världen (90 frukter och grönsaker totalt) på 18 olika språk.

De små kan inte undgå att känna till historien om liten prins. Vi tar hand om detta: det finns en interaktiv barnapp med animationer, ljudeffekter och ljudspår. Inuti finns också avsnitten av rosen och räven (kanske den viktigaste, eller åtminstone den mest kända). Den stora klassikern är uppdelad i 5 kapitel med intuitiva menyer och över 30 animerade scener till en ganska överkomlig kostnad.

Utbildning av ett barn är avgörande. Låt oss skydda dem från monster som lurar på nätet.

Relaterade Artiklar

Back to top button