Apokalyps: klockan stannade 100 sekunder från midnatt

L’klocka som markerar vad som saknasapokalyps stoppas från 2020 till 100 sekunder från midnatt. Varför de blockerade honom och vad förebilder? Låt oss tillsammans ta reda på vad Domedagsklocka han vill berätta varför en förändring är akut nödvändig om vi inte vill stå ansikte mot ansikte med en apokalyps.

Doomsday Clock: Apocalypse är nära

ÄR stannade nu från och med 2020 Domedagsklockaklockan som markerar hur längeapokalyps. En sorts varning och påminnelse gjord in 1947 vars händer, beroende på förbättringen eller försämringen på grund av världshändelser, avancerar eller drar sig tillbaka från eller närmar sig oss från världens ände.

A symbolisk klocka som vill få hela mänskligheten att reflektera över två aspekter: i klimat förändringar och den kärnvapen. Tyvärr, om ett beslut inte fattas i tid, som syftar till att begränsa dessa två elementapokalyps kommer att vara närmare och närmare och att uppnå det kommer inte att vara en serie av ödesdigra händelser, men människans vilja i sin fruktansvärda standard.

Covid-19 har stoppat klockan

Experterna från Bulletin of the Atomic Scientist Jag vill bara prata med hela världen om standard. Apokalypsen, enligt vad de har deklarerat, kommer närmare och närmare just för att människan visar sig mer och mer otillräcklig och okoordinerad i att ta beslut lösa mänsklighetens problem.

100 sekunder till midnatt och tiden har stannat. Tickandet avapokalyps är låst från 2020 med anledning av pandemins utbrott covid-19. Ännu ett tråkigt tillfälle som, enligt Doomsday Clock-experter, bevisade bristen på organisation av varje nation.

där klagomål publicerades i en artikel på sajten thebullettin.org. I detta dokument finns en mycket betydande del som sammanfattar deras synsätt väl. De uttrycks ärligt i framtida risker som förebådar en riktig sådan apokalyps. Det finns ingen tid längre:

“”.

Relaterade Artiklar

Back to top button