Apocalypse: det är därför världens ände är tillbaka på modet nu för tiden

Apokalyps eller världens ände, asteroider på kollisionskurs med jorden, naturkatastrofer och pandemier. Var gömmer de sig i utlösande skäl vem har sett dessa ämnen komma tillbaka till modet under de senaste två åren? Det är inte svårt att gissa, men det är ännu mer intressant att upptäcka det genom att fördjupa sig i vanlig psykologi för många människor, kanske för nästan alla.

Att veta framtiden skulle utmana rädslan för en mycket fruktad apokalyps

Varför är vissa rädslor tillbaka på modet? Vilka är orsakerna till en gemensam oro för en apokalyps som kan leda till världens ände? Svaret kan hittas i den historiska väg som alla upplever. Det plötsliga pandemisk som ser spridningen av Covid-19 när huvudpersonen har vaknat i medvetandet hos de flesta rädsla för framtiden.

Det är många idag som vill lära känna honom för att veta vad han har i beredskap för dem. Ofta är det de skulle vilja veta resultatet av en oroande situation. Vem som är ensam skulle vilja veta om han kommer att träffa sann kärlek, som står inför en svår ekonomisk situation försöker ta reda på om turen kommer att ge lite pengar. Slutligen rädd för dödentill exempel orsakat av ett farligt virus, väcker viljan att veta om och när en apokalyps kan förväntas.

Tyvärr, men om det är sant att viljan att veta framtiden ofta motiveras av ädla känslor, är det lika sant att alla i sådana speciella situationer blir mer sårbara. Det är därför det är nödvändigt att inte bli lurad av falska profeter försöker få pengar eller berömmelse och ryktbarhet.

Följaktligen webb det blir grogrund att rida på människors rädsla genom att tolka och återföreslå mer eller mindre uråldriga profetior om karaktärer som skulle ha meddelat vad som händer idag genom att förutse en apokalyps. En verklig sammanställning av profetior som är falska nyheter kan faktiskt spelas in.

Från Nostradamus till Baba Vanga här är den kompletta sammanställningen av “falska” profetior

Naturligtvis Michel de Notre-Dame, mer känd som Nostradamus. Många ser i hans uråldriga skrifter att profetior som borde gå i uppfyllelse i just detta år 2021 medför allvarliga katastrofer och en möjlig apokalyps.

Det råder heller ingen brist på Maya och deras 21:a december 2012, som för vissa, orsakade utbredd dyslexi hos människor, faktiskt hade vänt på årets två sista siffror. Vad sägs om dBaba Vanga som från de bulgariska bergen dekreterade mänsklighetens framtid. Äntligen kan man inte glömma Sylvia Browne som förutspådde att hon skulle dö vid 80 och i själva verket dog vid 77. Detta är den verkliga apokalypsen.

Relaterade Artiklar

Back to top button