AORUS P1200W: Gigabyte distribuerar en strömförsörjning med en stor LCD-skärm

Gigabyte P1200W © Gigabyte

För att det aldrig finns tillräckligt med skärmytor på våra datorer?

Gigabyte har ett brett utbud av nätaggregat för att utrusta våra datorer, men dess nya “flaggskepp” har några fantastiska funktioner.

Läs också:
Thermaltake tillkännager en extraordinär strömförsörjning: Toughpower TF1 1550W Titanium

1200 watt och platinacertifiering

Nyktert döpt AORUS – varumärket spelande från Gigabyte – P1200W, detta nya block är logiskt sett kapabelt att leverera maximalt 1200 Watt för att täcka behoven för nästan alla konfigurationer.

Gigabyte P1200W © Gigabyte

Naturligtvis, toppmodellen förpliktar, Gigabyte åker inte dit med baksidan av skeden på certifieringssidan eftersom dess block får en ” 80 PLUS Platina vilket garanterar en verkningsgrad på minst 92 % under belastning. Dessutom ingår en enkel 12V skena.

Gigabyte P1200W © Gigabyte

På ventilationssidan är blocket försett med en 140 millimeter utrustad med ett dubbelt kullager vars rotationshastighet uppenbarligen anpassas efter belastningen: vid låg belastning (mindre än 20%) är det till och med förutsatt att – detta skär av fullständigt.

Läs också:
Intel NUC 11 Extreme: odjuret kommer ut ur kanjonen!

En “stor” LCD-skärm

Ledande egenskaper därför, men det är framför allt närvaron av en LCD-skärm som överraskar. Gigabyte är förvisso inte först med att erbjuda ett sådant tillbehör – det har Asus eller Cooler Master redan gjort – men här går det betydligt längre än sina konkurrenter.

Gigabyte P1200W © Gigabyte

Faktum är att om LCD-skärmen kan visa klassisk övervakningsinformation, kan den också sända ett brett utbud av innehåll: personliga texter, olika bilder och till och med MP4-videor enligt dina önskemål. Konfigurationen görs via mjukvaran RGB Fusion 2.0 som även tar hand om belysningen av andra komponenter.

P1200W är också helt modulär med löstagbara kablar därför minst 61 centimeter långa. Ytterligare information finns tillgänglig på produktbladet som redan satts upp av Gigabyte, som ännu inte har bekräftat lanseringsdatumet eller priset på dess strömförsörjning.

Källa: Videokortz

Relaterade Artiklar

Back to top button