Använder du flera Android-enheter? Du kanske gillar den här uppdateringen av Google Play Butik

Google Play Butik © Google

En ny uppdatering av Play Store kommer att göra det möjligt att veta med vilka terminaler du kan använda varje applikation.

En uppdatering som för närvarande är under utveckling, avsedd för dig som använder flera uppkopplade objekt.

Google Play Butik, mer “övergripande enheter” än någonsin

Google rullar för närvarande ut en ny uppdatering till sin Play Butik för att optimera ” Om den här appen “. Nu, förutom att visa kompatibiliteten för den aktuella applikationen med användarens smartphone, kommer avsnittet att kunna indikera vilka andra Google-produkter som är kompatibla med tjänsten.

Med andra ord, en ny meny låter dig kontrollera om den önskade applikationen är kompatibel eller inte “aktiva terminaler spelas in i Play Butik, oavsett om det är en andra smartphone, en smartklocka eller en Chromecast.

Det här avsnittet är tänkt att visa information om alla enheter som användaren har använt aktivt under de senaste 30 dagarna. Ett sätt för Google att centralisera information om sina applikationer, för att optimera användarupplevelsen. Observera att den här nya funktionen är tillgänglig med version 30.6.16-21 av Play Butik, som för närvarande distribueras.

Källa: Android Police

Relaterade Artiklar

Back to top button