Använd gratis VPN-test för att kontrollera om din VPN fungerar eller läcker

Den här artikeln handlar om ett gratis verktyg som hjälper dig att avgöra om programvaran du använder läcker. VPN någon data. Vanligtvis använder de flesta av oss ett VPN (använder ett VPN) på alla operativsystem − Windows Mac OS, Android iOS, etc. Även om det finns många VPN-tjänster, inte alla är pålitliga. (VPN) Till exempel, den huvudsakliga frågan som oroar mig är vad händer om VPN läser och lagrar mina data. Naturligtvis finns det mjukvaruetik, men ändå, om Google och Facebook kan göra det, dessa VPN-programvara är mindre och möjligheten kan inte uteslutas. Detta GRATIS VPN-test(GRATIS VPN-test) recension syftar till att se om programvaran faktiskt fungerar eller om det bara är falska påståenden.

GRATIS VPN-testprogram

Fastän FRI(GRATIS VPN TEST) VPN TEST programvara kan inte ge dig information om huruvida företaget lagrar dina data, det kommer definitivt att kontrollera om det finns dataläckor. VPN är i själva verket en tunnel mellan din dator och datacentret VPN. Det tjänar två syften. Tunneln är kryptering vilket betyder att all din data läses VPN och är krypterade. Kan inte skingra tvivel om det VPN lagrar data medan den är krypterad. Vi får ta tjänsteleverantörens ord för det VPN. Självklart måste han deklarera vilken typ av data han lagrar i enlighet med GDPR.

Den andra fördelen får du när du använder VPN saken är VPN maskerar din IP-adress eller ger dig en proxy-IP-adress så att du kan komma åt begränsade webbplatser. Det hjälper också till att hålla din identitet privat.

återvänder till GRATIS VPN-PROGRAMTESTNING(FREE VPN TEST Software) är ett verktyg som avgör om nätverket du använder läcker VPN någon data. Inte varje VPN 100 procent säker. Ibland till och med den bästa VPN(VPN) sprängde ditt skydd bara genom att rippa VPN – anslutning. I sådana fall måste det finnas något system på plats för att omedelbart bryta internetanslutningen så att den verkliga IP-adressen inte bestäms av webbplatsen eller någon onlinetjänst som du var ansluten till.

Förutom frånkopplingsproblemet, några virtuella privata nätverk(VPN) fortsätter att läcka viss data när de försöker kryptera den. Det är där den GRATIS programvaran finns VPN TEST hjälper. Han tittar VPN – anslutning och visar dig all data som läcker igenom VPN .

Dataläckage kan vara farligt

Dataläckan kanske inte är i ett linjärt format. Till exempel, om det finns ett handslag mellan din dator och en webbplats, VPN kan skydda honom. Men då kan paket som skickas direkt efter det läcka ett eller två tag. Denna läcka skulle räcka för övervakningsföretag att registrera din surfning. Till exempel om det är enkelt skrivet aktivitet.windows.com betyder det att din dator gör något på webbplatsen Windows .

När aktivitet.windows.com det är inte farligt, men om du är krigsreporter, spion eller något sånt vill du aldrig VPN avslöjat din identitet och IP-adress, eftersom detta kan användas för att fastställa din exakta plats. I sådana fall är det verkligen användbart att kontrollera om något läcker från din VPN . Vid köptillfället VPN köpa VPN(VPN) , som avbryter internetanslutningen så snart den krypterade datalinjen avbryts/bryts. Detta skulle ge en säkrare upplevelse för dig som någon som kanske inte gillar regeringen.

Fungerar GRATIS VPN TEST-programvara?

Jag vet att det fungerar. Jag vet inte hur bra det här fungerar. Jag menar att jag testade det på olika VPN(VPN) och data regnade. Se bilden nedan (detta var vid användning VPN obegränsat ):

Möjligheter till förbättringar(Möjlighet för förbättringar)

I GRATIS PROGRAM VPN-TESTER(GRATIS VPN-TEST) det finns många förbättringar. Just nu ligger den i systemfältet och visar bara dataläckor när du för dess fönster fram. De kan lägga till ett pip eller annat lätt ljud för avisering så att vi är medvetna om ett dataintrång även när GRATIS VPN TEST programvara(GRATIS VPN-TEST) minimeras till fack. Detta kommer att hjälpa användare, som många av oss, att glömma sådana saker när de arbetar på en dator.

Detta är lättviktsmjukvara. Ladda bara ner den från programvarans webbplats Gratis VPN-TEST . Installera den så stannar den i systemfältet. Du kan alltid ta fram den för att se vilken data och om det finns någon data som läcker från din VPN. Innan du försöker, se till att du har det aktiverat VPN. Det bästa sättet att ta reda på om något fungerar är att prova det själv.

Om du har använt eller kommer att använda programmet GRATIS VPN TEST, vänligen lämna din feedback om programvaran i kommentarerna så att andra kan se hur det hjälpte eller inte fungerade för dig.(Om du har använt eller kommer att använda programmet GRATIS VPN TEST, vänligen lämna din recension av programvaran i kommentarerna så att andra kan veta hur det hjälper eller om det inte hjälpte dig.)

Läs mer(Läs nästa) : Vad är en DNS-läcka och hur man stoppar en DNS-läcka.

Den här artikeln talar om ett gratis verktyg som hjälper dig att upptäcka om VPN du använder läcker data. Normalt använder de flesta av oss en VPN på alla operativsystem – Windows, macOS, Android, iOS, etc. Även om det finns många VPN-tjänster tillgängliga för dessa operativsystem, är inte alla pålitliga. Huvudfrågan som stör mig är till exempel vad om VPN själv läser och lagrar mina data. Naturligtvis finns det mjukvaruetik men ändå, om Google och Facebook kan göra det, är dessa VPN-program mindre, och man kan inte utesluta möjligheten. Detta GRATIS VPN-test recension syftar till att se om programvaran verkligen fungerar eller är det bara falska påståenden.

GRATIS VPN-testprogramvara

Även om programvaran GRATIS VPN TEST inte kan ge dig information om företaget lagrar dina data, kontrollerar den säkert efter dataläckor. En VPN är i grunden en tunnel mellan din dator och VPN-datacenter. Det tjänar två syften. Tunneln är kryptering vilket innebär att all din data läses av VPN och krypteras. Det finns inget sätt om tvivel om att VPN lagrar data samtidigt som den krypteras kan rensas. Vi måste ta ordet från en VPN-tjänsteleverantör för det. Naturligtvis måste den deklarera vilken all data den lagrar i enlighet med GDPR.

Den andra fördelen du får när du använder VPN är att VPN maskerar din IP-adress eller ger dig en proxy-IP-adress så att du kan komma åt begränsade webbplatser. Det hjälper också till att hålla hemligheten bakom din identitet.

För att komma tillbaka till den GRATIS VPN TEST-mjukvaran, är det ett verktyg som upptäcker om VPN du använder, läcker någon form av data. Inte alla VPN är 100 procent säkra. Ibland spränger till och med de bästa VPN:erna ditt skydd helt enkelt genom att släppa VPN-anslutningen. I sådana fall bör det finnas något system för att omedelbart avbryta internetanslutningen också – så att den verkliga IP-adressen inte identifieras av webbplatsen eller någon onlinetjänst som du var ansluten till.

Förutom problemet med att anslutningen avbryts, fortsätter vissa VPN: er att läcka viss data medan de försöker kryptera den. Det är här GRATIS VPN TEST-programvara hjälper. Den håller ett öga på VPN-anslutningen och visar dig all data som läcker av VPN.

Läckt data kan vara farligt

De läckta uppgifterna kanske inte är i ett linjärt format. Till exempel, om en handskakning sker mellan din dator och en webbplats, kan VPN kanske säkra den. Men sedan kan paketen som går ut strax efter det läcka ett eller två tag. Den läckan skulle räcka för övervakningsföretag att registrera din surfning. Till exempel om det bara står aktivitet.windows.comskulle det betyda att din dator gör något på Windows-webbplatsen.

I fall att aktivitet.windows.com, det är inte farligt, men om du är en krigsreporter, spion eller något liknande, vill du aldrig att ditt VPN ska avslöja din identitet och IP-adress eftersom det kan användas för att fastställa din plats. I sådana fall är det riktigt bra att testa om din VPN läcker något. När du köper ett VPN, köp de VPN som släpper internetanslutningen så snart den krypterade datalinjen avbryts/släpps. Det skulle garantera en säkrare upplevelse för dig som något som regeringarna kanske inte gillar.

Fungerar GRATIS VPN TEST-programvara?

Jag vet att det fungerar. Jag vet inte hur bra det fungerar. Jag menar, jag testade det på olika VPN, och det var typ av regnande data. Se bilden nedan (denna var när du använde ):

GRATIS VPN-testprogramvara

Utrymme för förbättringar

Det finns en god omfattning av förbättringar i programmet GRATIS VPN TEST. Just nu sitter den i systemfältet och visar dig dataläckor endast när du för dess fönster fram. De kan lägga till ett pip eller annat lätt ljud för att meddela så att vi vet att data har läckt ut även när GRATIS VPN TEST-programvaran minimeras till facket. Det kommer att hjälpa användare som många av oss att glömma sådana saker när de arbetar på datorer.

Det är en lätt mjukvara. Ladda bara ner den från webbplatsen för gratis VPN TEST-programvara. Installera den och den stannar i systemfältet. Du kan alltid ta den till fronten för att se vad allt och om din VPN överhuvudtaget läcker data. Innan du provar det, se till att du har VPN påslaget. Det bästa sättet att veta om något fungerar är att prova det själv.

Läs nästa: Vad är en DNS-läcka och hur man stoppar DNS-läcka.

Relaterade Artiklar

Back to top button