Använd Facebook Payments för att skicka betalningar och begära pengar

Det mobila betalningssystemet vinner snabbt popularitet bland massorna. Så, i ett försök att bättre optimera ditt arbete med människor Facebook lanserade en tjänst för att skicka och ta emot digitala betalningar som heter Facebook-betalningar . Vad är så speciellt med Facebook Betalningar och hur man använder det? Låt oss ta en titt.

En viktig egenskap Facebook-betalningar(Facebook Payments) är att användningen av denna tjänst är gratis. Den erbjuder PIN-baserad säkerhet och branschledande säkerhet. Dessutom slipper du dela bankuppgifter med andra när du gör transaktioner. Du kan använda Facebook Payments för att:

  • Skicka pengar till en vän.
  • Köp spel och uppdatera appen.
  • Donera(Donera) till välgörenhet eller personlig insamling.
  • köpa(Köp) och sälj föremål vidare handelsplattform(Marknadsplats) och i grupp.
  • Köp biljetter till evenemanget i förväg.

Hur man använder Facebook-betalningar

Tjänsten kan nås via applikationen facebook messenger . För detta används ett bankkort utfärdat av en bank. Alternativt kan du också använda ett kreditkort eller ett presentkort. Facebook för att finansiera betalningar.

För att komma igång, gå till inställningar(Inställningar)” och välj ” Betalningar(Betalningar)” som visas i bilden ovan.

Gå sedan till ” Kontoinställningar(Kontoinställningar)” och i avsnittet ” Betalningsmetoder(Betalningsmetoder) » klicka på länken « Lägg till ett kredit- eller betalkort.”(Lägg till kredit- eller betalkort)

Fyll i nödvändig information och Spara(Spara) » Ändringar gjorda.

Efter det kommer en ikon att läggas till i chatten som du enkelt kan komma åt för att skicka betalningar och ta emot betalningar från alla som är skyldiga dig pengar.

Så, välj beloppet, lägg till ett meddelande och klicka på ” Begäran(Begäran)” eller ” Betala(Betala)” för att slutföra transaktionen. Det är dock viktigt att notera att det, precis som banktransaktioner och insättningar, kan ta upp till tre arbetsdagar innan betalningar godkänns.

Dessutom kan du valfritt ange ett personligt identifieringsnummer för ökad säkerhet. Om du väljer att installera STIFT -kod , se till att det är ett unikt nummer som är svårt att gissa. Mobilanvändare kan också aktivera touch ID .

Det är allt!

Det mobila betalningssystemet vinner snabbt acceptans bland massorna. Så, i ett försök att bättre optimera sin räckvidd till människor, lanserade Facebook en tjänst för att skicka och ta emot betalningar digitalt, kallad Facebook-betalningar. Vad är så speciellt med Facebook Payments och hur man använder det? Låt oss ta en titt.

En väsentlig egenskap hos Facebook Payments är att det inte kostar något att använda tjänsten. Den erbjuder PIN-baserat skydd och branschledande säkerhet. Dessutom slipper du besväret med att dela bankuppgifter med andra när du utför transaktioner. Du kan använda Facebook Payments för att:

  • Skicka pengar till en vän.
  • Köp spel och gör uppgraderingar i appen.
  • Donera till en välgörenhetsorganisation eller personlig insamling.
  • Köp och sälj föremål på Marketplace och i grupper.
  • Köp förhandsbiljetter till ett evenemang.

Hur man använder Facebook Payments

Tjänsten kan nås via Facebook Messenger-appen. Den använder ett bankutfärdat betalkort. Dessutom kan du också använda ett kreditkort eller Facebook-presentkort för att finansiera betalningar.

Facebook-betalningar

För att börja, gå till ” och välj ” alternativet som visas i bilden ovan.

Gå sedan till ” och klicka på länken ” under avsnittet ”.

Fyll i de nödvändiga uppgifterna och ” ändringarna som gjorts.

När det är klart kommer en ikon att läggas till i chatten som du enkelt kan komma åt för att skicka betalningar och ta emot betalningar från alla som är skyldiga dig pengar.

Så välj beloppet, lägg till ett meddelande och klicka på ” eller ” för att slutföra din transaktion. Det är dock viktigt att notera att precis som banktransaktioner och insättningar kan det ta upp till tre arbetsdagar innan betalningar godkänns.

Du kan också, som tillval, inkludera ett personligt identifieringsnummer för ökad säkerhet. Om du väljer att ställa in en PIN-kod, se till att detta är ett nummer som är unikt och ganska svårt att gissa. Mobilanvändare kan också aktivera Touch ID.

Relaterade Artiklar

Back to top button