Använd DSynchronize För att enkelt synkronisera filer och mappar över enheter

Synkronisering av två eller flera mappar på hårddisk(Hårddisk) , Diskett(diskett), in lokalt nätverk(LAN), USB(USB-nyckel) -enhet, CD-DVD och även på FTP – Servern är inte en lätt uppgift i Windows 10 med allt den har att erbjuda Microsoft . Du kommer att behöva ett tredjepartsverktyg för just den här situationen, och vet du vad? Vi hittade en.

Har du någonsin hört talas om DSynkronisera ? Förmodligen inte, och varför? Denna gratis programvara för synkronisering av filer och mappar är knappast populär, men det betyder inte att den är värdelös på många sätt. Nu, efter vår korta användningstid, kan vi säga att det är enkelt och inte har ett överbelastat användargränssnitt. När det gäller utseende behöver användargränssnittet lite arbete, men för det mesta är det användbart och därför misstänker vi att de flesta inte borde ha några problem att komma runt det.

DSynchronize för Windows 10

Att synkronisera filer mellan enheter och mappar är en enkel uppgift Windows 10 näsa DSynkronisera du kommer att ha fler alternativ.

  1. Källor och vägbeskrivningar
  2. Allmän
  3. Särskild
  4. Timer
  5. Andra coola grejer.

Låt oss prata om detta mer i detalj.

Synkronisera filer och mappar mellan enheter

1]Källor och destinationer(1]Källor och destinationer)

Så att synkronisera dina filer över mappar och hårddiskar är ganska enkelt, åtminstone från vår synvinkel. Överst finns två delar: Källor och Destinationer . Härifrån kan användare sömlöst överföra filer mellan enheter.

För att fästa din föredragna källa, högerklicka helt enkelt på rutan och klicka på ” Recension(Bläddra) » . Detsamma krävs när du behöver lägga till en önskad destination.

Du kan lägga till flera källor och destinationer, och när du är klar växlar du helt enkelt mellan båda sidorna efter önskemål.

2]Allmänt(2]Allmänt)

På fliken ” Allmän(Allmänt) » hittar du många alternativ. Användaren kan spara inställningar vid utgång, förhandsgranskning, kontroll, felloggning och mer. Det här är ett bra avsnitt att leka med om du vill styra hur appen fungerar.

3]Special(3]Special)

När det gäller den dedikerade sektionen erbjuder den några lagringsverktyg. Du förstår, ingen vill ta itu med fragmentering vid synkronisering, vilket är anledningen till att det kommer med ett antifragmenteringsalternativ. Men inte bara det, den kan söka efter ledigt utrymme, justera körvägen, kopiera hårda länkar och mer än du kanske förväntar dig.

4]Timer(4]Timer)

När det kommer till timersektionen kan användare aktivera realtidssynkronisering, dubbelriktad och transaktionssynkronisering och autoplay.

5]Andra intressanta saker(5]Andra coola grejer)

Meny « alternativ(Alternativ)” högst upp innehåller några saker. Det hörs ett litet ljud när du försöker synkronisera och samma sak händer när du vill avbryta synkroniseringen. Om du inte gillar att höra dessa ljud, stäng av dem i ” alternativ(Alternativ)”, och det är allt.

Ladda ner(Ladda ner) verktyget direkt från den officiella webbplatsen.

Att synkronisera två eller flera mappar på en hårddisk, diskett, LAN, USB-nyckel, CD-DVD och till och med en FTP-server är inte en lätt uppgift att utföra på Windows 10 med precis vad Microsoft erbjuder. Du behöver ett verktyg från tredje part för den här specifika situationen, och vet du vad? Vi har hittat en.

Har du någonsin hört talas om DSynkronisera? Förmodligen inte, och varför skulle du det? Denna gratis programvara för synkronisering av filer och mappar är knappast populär, men det betyder inte att den inte är användbar på många sätt. Nu, efter vår korta användningstid, kan vi säga att det är okomplicerat och kommer inte med ett fullsatt användargränssnitt. När det gäller utseende behöver användargränssnittet lite arbete, men för det mesta är det användbart och som sådant misstänker vi att de flesta borde ha små problem att komma runt det.

DSynchronize för Windows 10

Synkronisering av filer mellan enheter och mappar är en enkel uppgift på Windows 10, men med DSynchronize har du fler alternativ-

  1. Källor och destinationer
  2. Allmän
  3. Särskild
  4. timer
  5. Andra coola grejer.

Låt oss prata om detta mer i detalj.

Synkronisera filer och mappar över enheter

1]Källor och destinationer

DSynkronisera Synkronisera filer och mappar över enheter

OK, så att synkronisera dina filer över mappar och hårddiskar är ganska enkelt, åtminstone ur vår synvinkel. I den övre delen finns det två delar, och de är Källor och Destinationer. Härifrån kan användare enkelt överföra filer mellan enheter utan problem.

För att fästa din föredragna källa, högerklicka bara i rutan och tryck sedan på Bläddra. Detsamma krävs när du behöver lägga till din föredragna destination.

Du kan lägga till flera källor och destinationer, och när du är klar, överför du bara mellan båda sidor efter behag.

2]Allmänt

Under fliken som säger Allmänt kommer du att stöta på massor av alternativ. Användaren kan spara inställningar vid utgång, förhandsgranska, verifiera, logga fel och mycket mer. Det här är ett underbart avsnitt att leka med om du vill styra hur appen fungerar.

3]Special

När det gäller den speciella sektionen, så tar den med sig några hållverktyg till bordet. Du förstår, man vill inte hantera fragmentering när man synkroniserar, därför kommer det med ett antifragmenteringsalternativ. Men inte bara det, den kan söka efter ledigt utrymme, justera sökväg, kopiera hårda länkar och mycket mer än du kanske förväntar dig.

4]Timer

När det kommer till timersektionen kan användare aktivera realtidssynkronisering, dubbelriktad och transaktionssynkronisering, tillsammans med autostart.

5]Andra coola grejer

Alternativmenyn längst upp är hem för flera saker. När du försöker synkronisera kommer det ett litet ljud, och detsamma gäller när du vill avbryta synkroniseringen. Om du inte gillar att höra dessa ljud, stäng sedan av det från menyn Alternativ, och det är allt för det.

Ladda ner verktyget direkt från den officiella webbplatsen.

Relaterade Artiklar

Back to top button