Använd den här kalkylatorn för att utföra beräkningar i alla Windows-program

Det handlar om en kalkylator gratis “transparent” vars drift fokuserar på att utföra beräkningar i ev windows-app . På detta sätt, om vi arbetar i en webbläsare i Ord i kommandofönstret eller i en textredigerare kan vi utföra beräkningar omedelbart med denna kalkylator som körs i bakgrunden på ett dolt sätt. Därför kommer vi inte behöva lämna det aktuella programmet och öppna windows kalkylator för att utföra beräkningarna.

Faktum är att vi har möjlighet att aktivera denna funktion beräkning kl jag’ använda en genvägstangent och sedan utföra operation i som sådan i någon Ansökan . Det är sant att det inte är ett alternativ till vetenskapliga miniräknare dem mer avancerat, men det kommer att vara väldigt användbart när det kommer till utföra grundläggande beräkningar snabbt och utan att behöva använda eller öppna ytterligare fönster till det vi har öppet vid den tidpunkten.

Hur man använder denna gratis “osynliga” kalkylator

Till att börja med kommer vi att säga att vi står inför en gratis mjukvara och bärbara så det kräver ingen installation för att fungera, även om det är klart att vi måste köra det så att det laddas i bakgrunden. På detta sätt, när vi kör programvaran, placeras den i systemfältet så en ny ikon visas i form av tecknet “=” som motsvarar kalkylator .

På det här sättet indikerar ikonen att räknaren ännu inte är aktiv, så när vi vill använda den, klicka på den nya ikonen för att få den att fungera, ändra för att visa tecken “+”, vilket indikerar att den är aktiv. För att utföra beräkningen som intresserar oss, skriver vi operationen in några verktyg som vi använder och sedan skriver vi “=”-tecknet. För att få resultatet. Vi har också möjlighet att använda ‘=5p5’, där bokstaven ‘p’ betecknar ‘+’, så vi kan också använda ‘m’ och ‘d’ för att multiplicera och dela upp .

När programmet visar oss svar från beräkning gjord den inaktiveras automatiskt, så för att använda den igen behöver vi bara klicka på ikonen i statusfältet systemet .

För allt detta, om vi skulle göra det ständigt prestera grundläggande beräkningar denna programvara är ett utmärkt alternativ som kommer att vara användbar när vi väl vänjer oss vid dess användning, att kunna använda den i någon Windows-verktyg .

Relaterade Artiklar

Back to top button