Äntligen kan du njuta av YouTube Music ordentligt på Wear OS

Youtube Musik © Youtube

Redan tillgänglig, WearOS-versionen av Youtube musik får en välkommen uppdatering idag.

Den nya versionen är en stor plats för streaming, i 4G och Wi-Fi.

YouTube Music får en makeover på WearOS

YouTube Music-appen för WearOS lanserades förra året och har tagits bort från många funktioner. Tidigare i år lovade Google seriösa förbättringar av den här appen, inklusive nya streamingfunktioner och en ny bricka.

Med den nya uppdateringen tillåter YouTube Music-appen för WearOS dessutom streaming via ett mobilnät (4G/5G) eller Wi-Fi, utan att behöva ha en smartphone i närheten. Google anger dock att samma streaming endast är tillgänglig via Wi-Fi på iOS, för alla YouTube Premium-prenumeranter.

Dessutom låter applikationen dig lägga till en ny YouTube Music-bricka på en ansluten klocka, för snabb åtkomst till applikationen, i synnerhet för att starta din senaste musik med några få klick. Utrullningen av uppdateringen startar denna vecka, med tillgänglighet på många nya smartklockor senare i år.

YouTube Music-recension (2021): priser, funktioner, ljudkvalitet … Har videojätten en plats i ljudströmning?

Vem känner inte till YouTube? Men kan samma sak sägas om YouTube Music? Och ändå kanske du använder det utan att ens veta om det. Som vanligt är Google där för att ta en bit ur kakan, men är dess tjänst värd att prenumerera på?
Läs mer

Källa: XDA-utvecklare

Relaterade Artiklar

Back to top button