Äntligen goda nyheter för framtida ägare av Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S22 © Samsung

Samsung kommer att göra sin lilla revolution för lanseringen av sin Galaxy S23-serie. Enligt de senaste ryktena kommer den sydkoreanska jätten faktiskt att göra en betydande förändring av sina framtida telefoner.

Och för att observera denna förändring är det på sidan av processorn vi måste vända.

Upprepade tekniska problem

Om Samsungs mobiler generellt sett får världsomspännande framgångar kommer det väldigt ofta upp en kritik om dem. Tillverkaren väljer varje gång sin interna Exynos-processor och detta är inte nödvändigtvis bra. Många användare klagar över prestandasänkningar och andra nedgångar relaterade till detta berömda chip. Uppvärmningsproblem påpekas också ofta och batteritiden kan ibland påverkas i förbigående.

Fenomen som vi hittar särskilt på den senaste Samsung Galaxy S22 hittills. Som tur är, sedan maj, har rykten börjat cirkulera om en eventuell förändring av strategin från tillverkarens sida. Och denna revolution tar form lite mer idag efter opublicerad information som kommunicerats av analytikern Ming-Chi Kuo.

Förändring kommer snart

Enligt den huvudintresserade parten kommer Samsung att överge sina Exynos-chips så snart deras Galaxy S23-serie lanseras. Nästa serie bör så småningom flytta till Qualcomm med SM8550-kretsuppsättningen. Denna nya generations chip kommer utan tvekan att finnas i många smartphones under de kommande månaderna. Som ett resultat kommer det amerikanska företaget att vinna betydande marknadsandelar inom en snar framtid. Det är också en grym disavowal för Exynos SoCs som gradvis kommer att försvinna.

När det gäller de tekniska specifikationerna för Samsung Galaxy S23 vet vi tyvärr nästan ingenting för tillfället. Vissa källor nämner fortfarande närvaron av en 200 MP-fotomodul, som bör tillåta användare att ta överdådiga bilder. Fall att följa.

Källa: XDA-utvecklare

Relaterade Artiklar

Back to top button