Antivirus, antitrack, VPN: skydda dig helt med Avast Ultimate

avast ultimata

När vi pratar om datorsäkerhet är den första idén som kommer att tänka på cyberattacker med virus och annan skadlig kod. Då behöver du ett bra antivirus som det som erbjuds av Avast. Men det är inte bara det. Onlinedatastöld, om du inte använder en säker anslutning, är konstant onlinespårning och spioneri på dina aktiviteter mycket verkliga hot. Upptäck Avast Ultimate Pack, en komplett skyddslösning.

Se Avast gratis i 3 månaders erbjudande

Upptäck Avast Ultimate-paketet gratis i 3 månader

För att skydda dig själv behöver du en omfattande säkerhetssvit. Och för att ta reda på om du har gjort rätt val, vad passar då bättre än en 3-månaders gratis provperiod? Detta är precis vad Avast erbjuder dig med Ultimate Pack. Du behöver inte ange ditt kreditkortsnummer eller avregistrera dig i slutet av provperioden. Det är verkligen gratis och utan några åtaganden.

Men efter 3 månader vill du inte vara utan den. Sviten innehåller flera mjukvaruprogram, var och en med olika funktioner som hjälper dig att säkerställa skydd och konfidentialitet för din surfning samt säkerheten för dina data online. Men för att till fullo förstå vad det är kommer vi att beskriva de många fördelarna som erbjuds i Avast Ultimate Pack.

Kampen mot virus och skadlig kod: Antivirus Premium

För att undvika en attack av ett virus, spionprogram, ransomware och annan skadlig programvara kommer Antivirus Premium att övervaka kornet i realtid. Allt som kommer in i din dator kommer att skannas omedelbart efter kända hot. Funktionen Real Site kommer att varna dig om du försöker komma åt en bedräglig webbplats.

Du undviker stöldförsök med personuppgifter med funktionen Sensitive Data Shield, men kringgår också utpressning av ransomware tack vare Anti-ransomware som ingår i Antivirus Premium. Och för att undvika att bli filmad utan din vetskap av din egen webbkamera, har Avast lagt till en webbkameraagentfunktion som säkerställer att du frivilligt har godkänt användningen.

Och för att förbättra din säkerhet kommer Antivirus Premium med en avancerad brandväggsfunktion som förhindrar hackare från att direkt komma åt din dator genom att kontrollera in- och utgående filer. Slutligen har antiviruset en anti-phishing-funktion som förhindrar dig från att försöka stjäla dina lösenord och anslutningsidentifierare. Du blir därmed säkrare för dina onlineköp och banktransaktioner.

Se Avast gratis i 3 månaders erbjudande

Skydda din webbsurfning och anonymitet: VPN SecureLine

Det enklaste sättet att skydda dig själv online och vara anonym är att använda ett nätverk av virtuella privata servrar. Istället för att ansluta till de webbplatser du besöker direkt från din internetanslutning kommer du att gå igenom VPN-tjänsten vars servrar är installerade på säkra anslutningar runt om i världen. Det betyder att ingen kan känna till din verkliga geografiska position, inte heller vilka webbplatser du besöker eller de personer som skulle vilja spionera på dig.

Genom att välja ett kvalitets-VPN som det som finns i Avast Ultimate Pack, garanterar du din anonymitet genom att dölja din riktiga IP-adress, du kommer att visas på Internet med den för VPN-servern som du är ansluten till. Din data är krypterad för ännu mer säkerhet under dina finansiella transaktioner. Detta gör det också möjligt för dig att på bästa sätt säkra en internetanslutning på ett allmänt Wi-Fi i en stationshall eller på ett café i stan.

Som grädde på moset, eftersom du ses som ansluten från VPN-servern, kommer du att kunna kringgå de geografiska begränsningarna för vissa webbplatser och onlinetjänster som de för videostreaming som har den irriterande vanan att begränsa åtkomsten till vissa serier eller vissa filmer på ett något godtyckligt sätt. Du kommer att kunna se den nya säsongen av din favoritserie före alla andra genom att ansluta till en VPN-server i till exempel USA.

Dina onlinesökningar är privata och de kommer att förbli så med Avast AntiTrack

Är du också irriterad på riktad reklamhype? Du förbereder en överraskning för en medlem i din familj genom att leta efter presentidéer på nätet och plötsligt ser alla reklamrekommendationer på sina sociala nätverk relaterade till din senaste sökning… Överraskningseffekten är en flopp! Det finns inget mer frustrerande än att bli lurad av annonsspårning. Det är ett angrepp på våra friheter och vi måste skydda oss mot det.

För att kämpa mot denna kontinuerliga spårning finns det inte 36 lösningar, du behöver bara en som fungerar: Avast AntiTrack. Med det här verktyget kommer dina sökningar att förbli konfidentiella, det kommer inte längre att finnas någon samling av information om dig, din webbhistorik kommer att raderas automatiskt och förhindrar reklamspårning genom att dölja ditt digitala fotavtryck.

Se Avast gratis i 3 månaders erbjudande

Din dator har varit långsam ett tag, det är dags att optimera den med CleanUp

Under månaderna som går ackumuleras temporära filer, dubbletter förökas, uppdateringar är inte klara och din dator börjar visa tecken på svaghet… Planerad inkurans? Nej, din dator behöver bara en ordentlig rengöring, men det är skrämmande att göra, för att inte tala om den tid som slösas bort med att dra filer till papperskorgen och ladda ner uppdateringar.

Vad sägs om att förenkla ditt liv genom att anförtro dessa otacksamma uppgifter till dedikerad programvara? CleanUp integrerar Avast Ultimate-paketet för att göra ditt liv enklare. Den kommer dagligen att ta hand om att städa upp efter dig, vilket sparar utrymme på din disk.

Den kommer också att söka efter de senaste uppdateringarna för dina appar och system för att se till att du har den senaste versionen som fixar buggar och säkerhetsbrister. Det kommer att ta hand om inställningarna för dig för att optimera prestanda och det kommer att ta bort onödiga applikationer.

Se Avast gratis i 3 månaders erbjudande

Med Ultimate-paketet, fokusera på vad du behöver göra, Avast tar hand om resten genom att säkerställa din säkerhet och ta hand om din data samtidigt som du optimerar din dator. Dessutom är det gratis i 3 månader, testa det och använd Ultimate-paketet.

Varför rekommenderar Clubic Avast Ultimate?

  • Säkerhet för din PC och din navigering
  • Automatisk optimering av din PC eller MAC
  • Gratis och icke bindande erbjudande på 3 månader

Lägga märke till : upptäck vår åsikt om Avast Ultimate.

Relaterade Artiklar

Back to top button