Anti-Covid-vacciner, Facebook lanserar en ny uppsättning temaklistermärken på WhatsApp

där vaccinationskampanj är i full gång i många europeiska och icke-europeiska länder och reser till frenetiska rytmer att uppnå massimmunitet så snart som möjligt. Ändå är en del av den allmänna opinionen fortfarande ganska skeptisk till detta läkemedels effektivitet och säkerhet: inte bara no-vax, men också medborgare förvirrade av dålig kommunikationsstrategi framför allt i samband med vissa förberedelser, som i fallet med AstraZeneca.

Att sprida ett klimat av lugn, medvetenhet Och hoppas mot vaccination, Facebook Inc. skapat i samarbete med WHO en ny klistermärke set helt tillägnad vacciner som tar namnet

WhatsApp, uppsättningen av vaccinklistermärken kommer: så här får du det

Det är ett paket klistermärken som kan bytas mellan kontakter, precis som de vanliga klistermärkena som redan används på Whatsapp. Implementerade sedan 2018, dessa små klistermärken – ibland till och med anpassningsbara – blev snabbt ett måste i snabbmeddelanden. Varför inte använda dem för att öka förtroendet för vad det representerar i alla avseenden det enda vapnet som kan transportera oss ut ur pandemin?

Att få dem på din smartphone är väldigt enkelt. I själva verket, bara gå till klistermärke butik: för Android måste du klicka på klämma på chattskärmen, medan på iOS på den typen av liten ruta som liknar en lim till höger om meddelandefältet. Vid denna tidpunkt kommer det att vara nödvändigt att trycka på “+”-indikeringen för att komma in gratis butik.

Väl inne, scrolla bara för att söka (eftersom det är en nyhet kan det redan vara bland de första resultaten) och klicka på det, välj indikationen “ladda ner” för att lägg till dem i din dekalsamling. De kommer att bli synliga i avsnittet “Mina klistermärken”.

Relaterade Artiklar

Back to top button