Anslutet armband: Samsung Galaxy Fit2 är riktigt billig på Fnac

Samsung Galaxy Fit2

Letar du efter ett anslutet armband till ett reducerat pris? För tillfället erbjuder Fnac en rabatt på 20 euro på Samsung Galaxy Fit2.

Se Samsung Galaxy Fit2 anslutna armbandserbjudande för 39 €

Galaxy Fit2 till försäljning på Fnac-webbplatsen

Team Clubic Bons Plans inbjuder dig att besöka Fnac-webbplatsen där varumärket specialiserat på högteknologi gör att du kan köpa Galaxy Fit2 på rea.

Visas till det rekommenderade priset på 59,99 euro, det anslutna armbandet från Samsung-märket ser priset sjunka till 39,99 euro; vilket ger en omedelbar rabatt på 20 euro från den franska handelsplatsen.

Kampanjerbjudandet gäller på obestämd tid, det är tillrådligt att inte dröja för länge för att dra nytta av det.

Samsungs uppkopplade armband i ett nötskal

Samsung Galaxy Fit2 finns i en svart färg och är en aktivitetsspårare designad för idrottare och kvinnor. Det uppkopplade armbandet har en 1,1-tums AMOLED-pekskärm med en upplösning på 126 x 294 pixlar.

När det gäller autonomi har det anslutna objektet ett 159 mAh batteri (kompatibelt med snabbladdning) som gör att det kan fungera i maximalt 21 dagar.

När det gäller dess övriga funktioner så mäter Samsung Galaxy Fit2 kontinuerligt hjärtfrekvensen med varning, visar antalet steg tack vare en automatisk räknare och låter dig hantera samtal, SMS eller till och med aviseringar från sociala nätverk.

Se Samsung Galaxy Fit2 anslutna armbandserbjudande för 39 €

Slutligen är den koreanska jättens uppkopplade armband kompatibelt med enheter som kör iOS och Android. Den mäter 18,6 x 46,59 x 11,13 mm och väger bara 24 gram.

Varför rekommenderar Clubic Samsung Galaxy Fit2?

  • Ett armband som är kompatibelt med iOS- och Android-enheter
  • Autonomi på 3 veckor
  • Vattentät upp till 50 meter

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa anslutna armbanden 2021

Relaterade Artiklar

Back to top button