Anpassa det nya Malwarebytes-tillägget i Chrome för att skydda dig själv på Internet

Det är därför det ofta är bäst att vara lite försiktig och vidta några försiktighetsåtgärder för att skydda vår Utrustning och data . Det bör beaktas att mängden privat information som vi delar eller flyttar på Internet ökade så att faror öka. Det är sant att dagens webbläsare har förbättrat sin funktionalitet avsevärt för att skydda oss, men det räcker inte alltid.

Som vi har sett under åren verkar det som om cyberangripare ha alltid steget före de företag av säkerhet . Det är inte förgäves att de arbetar för att hålla sina kunder “säkra” i de flesta fall. Samtidigt, mitten av 2019, vi har möjlighet att använda ett antal säkerhetslösningar i olika format.

Utöver de populära antivirusprogrammen som har funnits i så många år har vi andra program som vi kan använda, som detta. Faktum är att vi ska prata här om en förlängning för Google Chrome av ett mer än erkänt säkerhetsföretag, Malwarebytes . Och det är den stabila och slutliga versionen av detta komplement till skydd publicerades äntligen och hon kommer säkert att vara till stor hjälp i dessa uppgifter.

Hittills har betafasen av programmet för Krom var på gång men med den stabila versionen kommer fler funktioner, och utan integrationsfel. Det är uppenbart att det första man ska göra för att testa det är att installera gratis förlängning Malwarebytes Browser Guard .

Så du kan skydda din webbsurfning i Chrome med Malwarebytes-tillägget

När en ny ikon som tillhör tillägget kommer att dyka upp och som vi kan interagera med. Således, genom att klicka på ovan nämnda ikon, elementen skadlig, misstänkt eller övervakning som används av webbplatsen vi är på dyker upp omedelbart skärm .

I den vänstra delen av det nya fönstret kommer vi att ha olika väljare som vi kan aktivera eller avaktivera så att analys av de moment som vi vill ska utföras. På samma sätt, på höger sida om den, kommer vi att se spårarna som detekteras på webbplats och deras ursprungliga ursprung.

Men det är inte allt, men vi har också möjligheten, i den övre delen av fönster nämns klicka på fliken “Statisk”. Detta kommer att ge oss fullständig information om skadliga element upptäcks över tid. På samma sätt visas en graf över allt detta, och vi kan anpassa perioden mellan idag, en vecka, två veckor eller förra månaden.

Relaterade Artiklar

Back to top button