Anonyma meddelanden: här är ett sätt att skicka dem på Whatsapp

Whatsapp är den mest populära applikationen i meddelandevärlden. Det finns flera kända funktioner som gör den här appen riktigt användbar. Du kan inte bara skicka textmeddelanden, utan även foton, videor, röstanteckningar och mycket mer. Det fina är att du kan göra allt detta gratis. Men jag är det fortfarande många dolda funktioner att många användare inte känner till Whatsapp. En av dessa är kanske den mest eftertraktade och många trodde inte att det var möjligt på Whatsapp: skicka anonyma meddelanden. Här är en praktiskt och snabbt sätt att göra det.

Som på Whatsapp är det möjligt att skicka anonyma meddelanden till kontakter

Vanligtvis låter Whatsapp dig inte skicka innehåll till en kontakt genom att dölja numret för att inte göra det tillgängligt för mottagaren. Närhelst en användare bestämmer sig för att skicka ett meddelande kommer det att levereras med avsändarens 9-siffriga mobilnummer. Men tänk om det var möjligt att skicka ett anonymt meddelande? Eller snarare, om det var möjligt att skämta om en kontakt i adressboken utan att veta vem som skickade honom det innehållet? Här är de enkla stegen att alla kan gör för att skicka ett anonymt meddelande med Whatsapp.

Den här funktionen är tillgänglig för både Android- och iOS-smarttelefoner. Först och främst måste de som vill skicka ett anonymt meddelande ladda ner en extern tjänst. Kallas Wassame. När innehållet som ska skickas har bestämts måste användaren välja motsvarande gröna ikon och omedelbart efter alternativet “Anonym“. När du har fyllt i fältet som hänför sig till landet och telefonnummer att skicka det anonyma meddelandet till, kommer Wassame att göra resten.

Bilder, videor, röstanteckningar text eller GPS-plats, anonymt meddelande det kommer att levereras till mottagaren som inte kommer att kunna se vem som skickat det till honom. Det här kan vara ett roligt sätt att skicka några fina bilder från förra året, kanske bland dem som återhämtat sig tack vare År i översyn av Google Foton.

Hur man tar reda på vem som skickat ett meddelande utan avsändarnumret

Wassame har också en annan mycket användbar och intressant funktion. Det tillåter inte bara vem som helst att skicka innehåll på Whatsapp utan att fastna, utan också det avslöjar också vem som har skickat anonyma meddelanden.

Om du inte gillar den här appen finns den också Gratis telefon online som låter dig skapa ett telefonnummer från början.

Uppenbarligen är detta ett roligt sätt att busa vänner, eller att skicka ett reklam- eller affärsbudskap. Vi får dock inte överdriva och använda denna funktion på ett balanserat sätt.

Relaterade Artiklar

Back to top button