Anonym kräver hjälp av alla hackare i världen mot Ryssland

I en tweet tar Anonymous upp hotet mot Putin och tillkännager: “Han kommer att känna till raseriet hos alla hackare i världen

Attackerna hittills

Det hela börjar runt ett på morgonen den 25 februari italiensk tid, då hackergruppen lanserar operationen ”OpRussia”Genom att ta Russia Today, den välkända breaking News-webbplatsen, offline.

Som dokumenterats i förhandsgranskningen i vår artikel som du kan läsa om här.

Därefter visas meddelandet på Twitter, där Anonym förklarar officiellt krig mot Kreml.

Under de följande timmarna kommer han riktade in sig på det ryska försvarsministeriets webbplatsvarifrån konfidentiell information, känslig data och videor om det pågående kriget i Ukraina läcker.

IT-experternas begäran är bara en: “Moskva lägger ner sina vapen“.

Hackare säger att de inte kommer att stå bredvid och se på när ryska trupper dödar “oskyldiga människor som kämpar för att försvara sitt hemland”. En vädjan lanseras sedan till alla som vill gå med i det virtuella kriget.

Anonym: Konflikten sprider sig

Med ett nytt meddelande frågar Anonym hjälp av alla hackare i världeni cyberkampen mot Putin.

Han kommer att känna till raseriet hos alla hackare på jorden”Läser tweeten som precis lades upp.

Ett skrämmande meddelande från gruppen, som inte har för avsikt att dra sig tillbaka.

Han fortsätter: “Webbplatser som tas offline är bara ett smakprov”. Med hänvisning till president Putin: “Han visade hur hans armé inte bryr sig om mänskliga rättigheter, inte heller för principen om självbestämmande för grannländerna. Det här är ett krig som du inte kommer att kunna vinna”.

Kreml sa i går att de inte skräms av attackerna och att de har högt kvalificerad personal för att svara på offensiven och säkra dess infrastruktur.

En rad händelser fulla av vändningar som engagerar och hindrar en del av de ryska cyberstyrkorna, som nu måste möta Anonymous.

Relaterade Artiklar

Back to top button