Anna Assistant är den perfekta röstassistenten för Google Chrome

Eftersom Siri debuterade för iOS, dussintals andra har försökt replikera funktionen för sina respektive plattformar. Vi har ganska många erbjudanden från populära märken som t.ex Microsoft ( Cortana ), Google Assistant etc. Liknande dessa; Det finns en gratis tillägg som lägger till Google Chrome bekväm röstassistent Anna assistent . Se!

Anna Assistant för Google Chrome

Att prata med Anna(Anna) lättare. Samtalet är mycket dynamiskt. Du kan ställa frågor om ett webbläsartillägg och be det göra något. Alltid redo att hjälpa.

För att köra applikationen behöver du bara besöka Google Chrome Store(Google Chrome Store) och klicka på ” Lägg till i Chrome”.(Lägg till i Chrome)

Efter det kommer tillägget att läggas till i webbläsarutrymmet som en ikon.

När du uppmanas att använda mikrofonen klickar du på Tillåt.

Du kommer omedelbart att omdirigeras till huvudsidan, där ikonen visar att apptillägget är aktiverat.

Anna Assistant för Google Chrome

Nu, för att helt enkelt kontrollera om tillägget fungerar som förväntat, genom att helt enkelt säga “hej” och sedan en begäran som “Hej Anna”, öppna webbplatsen Windows Club och det kommer att återkomma med följande resultat.

Du kan också beställa Anna(Anna) spela upp video från Youtube posta en tweet och få väderprognosen eftersom appen är djupt integrerad med populära sociala nätverkssajter som t.ex. Twitter , Facebook och viktiga tjänster som t.ex gmail , Google kartor etc.

Funktionerna som nämns ovan är relativt grundläggande. Följaktligen(Därför finns det utrymme för förbättringar. Det finns också en nackdel – Anna(Anna) Det finns för närvarande inget sätt att växla mellan manliga och kvinnliga röster. Ändringar kommer sannolikt att göras eller inkluderas i framtida versioner.

Anna(Anna) utvecklades av ett team i Indien, så det hade inga problem att ta reda på min accent och sökresultaten är mycket relevanta. I de fall röstassistenten inte kunde acceptera ett visst kommando, öppnade den en webbsökning.

Ladda ner den här röstassistenten från Google Chrome Store(Google Chrome Store) och dela dina tankar med oss ​​i kommentarsfältet nedan.

Ända sedan Siri gjorde sin debut för iOS har dussintals andra försökt replikera funktionen för sina respektive plattformar. Vi har en hel del erbjudanden från populära märken som Microsoft (Cortana), Google Assistant, etc. Liknar dessa; det finns ett gratis tillägg som lägger till en praktisk röstassistent till Google Chrome – Anna assistent. Ta en titt!

Anna Assistant för Google Chrome

Att prata med Anna är lättare. Det är väldigt dynamiskt i konversationen. Du kan ställa frågor om webbläsartillägget och be den göra saker. Den är alltid redo att hjälpa till.

För att få appen att fungera behöver du bara besöka Google Chrome Store och trycka på knappen ”.

När det är klart kommer tillägget att läggas till i webbläsarens utrymme som en ikon.

Klicka på “Tillåt” när du uppmanas att tillåta den att använda mikrofonen.

Du kommer omedelbart att dirigeras till huvudsidan där ikonen visar att apptillägget har aktiverats.

Anna Assistant för Google Chrome

Nu för att helt enkelt verifiera om tillägget fungerar som önskat genom att bara säga “hej” följt av en begäran som “Hej Anna” öppna Windows Club-webbplatsen och den kommer att återkomma med följande resultat.

Du kan också beställa Anna att spela upp en video från YouTube, lägga upp en tweet och få väderprognos eftersom den är djupt integrerad med populära sociala nätverkssajter som Twitter, Facebook och viktiga tjänster som Gmail, Google Maps, etc.

Funktionerna som nämns ovan är relativt grundläggande. Därför finns det utrymme för förbättringar. Det finns också en brist – Anna saknar för närvarande möjlighet att byta röst mellan en manlig och en kvinnlig. Ändringar kommer sannolikt att göras eller införlivas i framtida versioner.

Anna är utvecklad av ett Indien-baserat team, och som sådan hade det inga problem med att få upp min accent, och sökresultaten är mycket lämpliga. I fall där röstassistenten inte kunde uppfatta ett visst kommando, öppnade det webbsökningen.

Ladda ner den här röstassistenten från Google Chrome Store och dela dina tankar med oss ​​i kommentarsfältet nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button