Anker SoundCore Motion Boom trådlös högtalare på rea för att lysa upp dina dagar

Skicka stort ljud vart du än går med denna stora bärbara och vattentäta högtalare från Anker, SoundCore Motion Boom som för närvarande säljs på Amazon.

Anker SoundCore Motion Boom © Anker

Anker SoundCore Motion Boom är en vattentät bärbar Bluetooth-högtalare utrustad med ett handtag som kan tas med var som helst.

Anker SoundCore Motion Boom i ett nötskal:

  • 24 timmars autonomi
  • IPX7 certifierad
  • 30W effekt

Just nu Anker SoundCore Motion Boom bärbara Bluetooth-högtalare är endast €75,99.

Hitta Anker SoundCore Motion Boom för 75,99 € på Amazon

Ett reducerat pris för att spränga ljud till max med Anker

För endast 75,99 € hos Amazon kan du få en bärbar Anker-högtalare, SoundCore Motion Boom-referensen, hemma. Med sin något retrolook som påminner om 80-talets ghettoblaster men i helt trådlöst läge, kommer den att vara den perfekta följeslagaren för din utomhusvistelse.

Och om du är girig kan du till och med beställa två av dem för att skapa ett trådlöst stereosystem genom att koppla ihop dem, förutom att ansluta till din smartphone.

En Bluetooth-högtalare som lovar vackra saker

Anker SoundCore Motion Boom har ett handtag som gör att den kan tas med var som helst. Den har två högtalare på 15W vardera för en total effekt på 30W. Du kan ansluta din smartphone till den, inte för att para ihop den utan för att ladda upp den tack vare PowerIQ-systemet, medan du använder den.

Ljudutgången sker via två 2,5″ titaniumdrivrutiner för ett ljudfrekvensområde på 60Hz till 20kHz (-3dB). Den fungerar med SoundCore-applikationen som låter dig välja mellan fyra typer av equalizer, beroende på vad du lyssnar på och hur du gillar att lyssna på den.

Dess design är IPX7-certifierad, vilket innebär att alla komponenter förblir torra i kraftigt regn och även vid oavsiktlig nedsänkning. Bara fånga den och ta ut den för att hålla den igång som om ingenting hade hänt.

Äntligen kommer basälskare att vara i himlen eftersom de med BassU-teknik förstärks i realtid för att få den omgivande luften att vibrera. Allt med 24-timmars batteritid och snabbladdningssystem.

Anker Soundcore Motion Boom © Anker

Hitta Anker SoundCore Motion Boom för 75,99 € på Amazon

Överträffa ljudet med de bästa Bluetooth-högtalarna

Om du letar efter en Bluetooth-högtalare för huset, utsidan, sovrummet, kort sagt: all användning, det finns Clubic. Eller närmare bestämt dess jämförande guide som låter dig sortera vetet från agnarna rent tekniskt. Du kan alltså konsultera expertutlåtanden såväl som ett urval rikt på valmöjligheter.

Relaterade Artiklar

Back to top button