Anker Nebula Capsule Max bärbar projektor till ett minipris

Se dina filmer och serier absolut var som helst tack vare Anker Nebula Capsule Max portabla videoprojektor. Inte större än en burk, den finns också till försäljning på Amazon med ett prisfall på 100 €.

Anker Nebula Capsule Max livsstil © Anker

Anker Nebula Capsule Max är vad som skulle kunna kallas en “pocket”-projektor som du kan ta med dig överallt. Den kommer med sin väska och alla nödvändiga tillbehör för att åka på resa.

Anker Nebula Capsule Max i ett nötskal:

  • 4 timmars självständighet
  • 200 ANSI lumen
  • Maximal upplösning på 100″

Anker Nebula Capsule Max-projektorn erbjuds vanligtvis för 499,99 € och är för närvarande till försäljning för endast 399,99 €. En trevlig minskning med 20 % för en digital projektor att ta med överallt.

Hitta Anker Nebula Capsule Max för 399,99 € på Amazon

En bärbar projektor till ett otroligt pris

Videoprojektorn som erbjuds här är en mycket originell modell eftersom den används i nomadiskt läge, på batteri. Så du kan ha den med dig hela tiden och se en film från din PC eller smartphone när du vill, förutsatt att du hittar en bild att projicera på.

Detta lilla underverk av teknik drar också nytta av en kampanj på Amazon och du kan alltså förvärva den för endast €399,99 istället för €499,99. En bra affär om du vill ha en filmkväll utomhus oavsett var du är.

En mobil projektor som kan göra fantastiska saker

Anker Nebula Capsule Max-projektorn är en miniatyrmodell som mäter knappt 15 cm hög med en diameter på 8 cm och väger 737 gram.

Den kan projicera 720p på en maximal diagonal på 100″, dvs. 254 cm. Den är utrustad med ett batteri som gör att den kan användas i cirka 4 timmar (3 timmar i WiFi) innan den laddas. ca 2h30 för att återgå till 100% .

För maximal rörlighet bäddar den in Android 8.1, så att du kan komma åt dina streamingtjänster direkt på projektorn. Men den kan också rymma ett HDMI- eller USB-uttag för att sända från en extern källa.

Den är även utrustad med en 8W Bluetooth-högtalare, även om du även här kan koppla in hörlurar med ett uttag för att ha ljudet i öronen.

LED-lampan har en livslängd på 30 000 timmar, ljusstyrkan är 200 ANSI Lumen och det går att korrigera keystone upp till 40° horisontellt och vertikalt.

Anker Nebula Capsule Max © Anker

Hitta Anker Nebula Caspule Max för 399,99 € på Amazon

Upptäck alternativa projektorer

Om du letar efter en projektor för en speciell användning kan Clubic jämförande guide vara mycket användbar för dig. Du hittar några referenser som testats av redaktionen samt råd som hjälper dig att välja eller förstå de viktiga kriterierna att ta hänsyn till vid köp.

Relaterade Artiklar

Back to top button