Anker Nano 3: 70 % mindre laddare som kan ladda din dator?

Anker1 © © Anker via The Verge

Kinesiska Anker har lanserat en ny generation av usb laddare ultrakompakt med Anker 511 Nano 3. Detta nya miniatyr USB-C-block erbjuder en laddning på 30 W som är tillräcklig för att ladda vissa bärbara datorer.

Om trenden går mot (något) mer kompakta laddare bland de stora namnen inom tech, är det till tredjepartstillbehör som man oftast måste vända sig till för att få tag på de mest portabla nätenheterna… och de mest mångsidiga. Med sin 511 Nano 3 vill kinesiska Anker ockupera denna nisch.

Ett mycket litet block för att ladda dem alla (eller nästan)

Denna nya miniatyrladdare, bara något större än Apples mycket lilla 5 W laddare, understryker Gränsenerbjuder 30 W snabbladdning som flitigt kan ladda vilken iPhone eller iPad som helst… men också tillräckligt för att låta en MacBook Air M2 (och vissa konkurrenters ultraportabla enheter) fyllas på med energi.

För att erbjuda ett smickrande förhållande mellan prestanda och storlek använder Anker 511 Nano 3, precis som sina föregångare, galliumnitrid (GaN), en halvledare som exakt tillåter skapandet av kompakta och kraftfulla laddare. Inget nytt då, förutom det mycket fördelaktiga formatet på denna lilla laddare. Notera dock att på den franska marknaden tillåter den sistnämnda inte att du fäller upp ditt grepp för att få ännu mer kompakthet. Det är dock möjligt med den amerikanska versionen av laddaren.

Anker2 © © Anker via The Verge

Apples laddare är mycket slagen när det gäller kompakthet

Inför 30 W-laddaren från Apple är jämförelsen inte ett veck: Anker 511 Nano 3 är 70 % mindre. Det hindrar den inte från att kunna ladda en iPad Air 20 minuter snabbare än standardladdaren på 20W som följer med Apples skiffer (åtminstone, enligt Anker). A priori är föreställningarna därför verkligen där.

På prissidan, ingen galenskap, Anker förblir rimlig genom att begära 21,99 euro för sin 511 Nano 3 i Frankrike. Som jämförelse erbjuds 30 W-laddaren från Apple för 45 euro, medan 20 W-laddaren säljs för 25 euro på våra breddgrader.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button