Animerade skärmsläckare kommer till Chrome OS 100

ChromeOS_cropped_0x0

Om du är en av Chrome OS-användarna, operativ system
föreslagit av Google, här är dagens nyheter bör glädja många av er!

Faktum är att Chrome OS 100 snart kommer att åtföljas av ankomsten av animerade skärmsläckare!

Chrome OS välkomnar animerade skärmar

För några dagar sedan tillkännagav Google Chrome OS Flex, ett initiativ för att ge dina gamla datorer en ny vind i syfte att förvandla dem till en Chromebook. Men idag handlar nyheten om ankomsten av animerade skärmar inom Chrome OS 100, som Google redan hade lovat oss.

Det här är webbplatsen Om Chromebooks som gjorde denna upptäckt i en uppdatering reserverad för Chrome OS Dev Channel. Verkligen efter detta uppdatering, den här har sett en ny inställning dyka upp som ger möjlighet att aktivera animerade skärmsläckare. Om för tillfället ett enda tema är tillgängligt är detta uppenbarligen tänkt att utvecklas i framtiden för att erbjuda en hel uppsättning animerade skärmsläckare. Angående det aktuella temat, heter “Feel the Breeze”väljer den automatiskt foton från din Chromebook för att visa dem på Polaroids, allt i rörelse med vinden.


Tillsammans med många animerade teman i framtiden bör det också vara möjligt för Chrome OS-användare att skapa sina egna animerade skärmsläckare med hjälp av Lottie-verktyget.

Om samma ämne:
Mot alla odds vill Google ha Chromebooks för spel

Källa: Om Chromebooks

Relaterade Artiklar

Back to top button