Android TV lanserar TikTok-appen – korta vertikala videor som redan finns på TV

TikTok är inte bara fast besluten att dominera mobila enheter, utan har också satt som mål att erövra tv-apparater. Och denna erövring har redan börjat: Android TV-enheter har redan en inbyggd TikTok-applikation skräddarsydda för den stora skärmens behov. Tillgängligheten är för närvarande begränsad.

Det var utan tvekan en av de mest kontroversiella apparna 2020, men också en av de mest framgångsrika på grund av pandemin. Och är att TikTok är speciellt designad för videoinnehåll från mobila enheter: det tar några sekunder att lära sig hur gränssnittet fungerar; med ytterligare några sekunder för TikTok-algoritmen att lära sig att erbjuda rekommenderade videor. Och nästa steg är ta med dig multimedianjutning också på TV : Android TV-appen är klar.

TikTok för Android TV, vertikala videor anpassade till den stora skärmen

Eftersom skärmorienteringen är annorlunda väljer TikTok på Android TV att erbjuda videon vertikalt centrerad med utfyllnadsband på sidorna (för beskrivning och ljudspårdata). Vidare, användningssättet ändrar betydelse : för att flytta från en video till en annan använd sidopilarna; med den övre för att komma åt kontoalternativen och den nedre för att interagera med innehållet.

Funktionen av TikTok på TV är tillräcklig med tanke på enhetens egenskaper. Med appen kan du se identiska rekommenderade videor med enkelheten att skicka dem en efter en med fjärrkontrollen. Vad vill du inte ändra? TikTok för Android TV har ett automatiskt läge så att uppspelningen aldrig slutar.

Tillgång till favoriter, uppladdade videor, appen låter dig fördjupa dig i de olika kategorierna, du kan läsa kommentarerna ( de går inte att kommentera ) och det finns också möjlighet att komma åt andras profil för att följa dem. Y utan att kunna ladda upp nya videor som finns kvar för mobiltelefonen och webbläsaren.

TikTok-appen för Android TV är nu tillgänglig, men kommer troligen inte att installeras: den fördelningen av ögonblicket är begränsad. Naturligtvis kan du enkelt installera APK på din enhet om du laddar ner applikationen från APK Mirror.

Relaterade Artiklar

Back to top button