Android: som en gåva många gratis betalappar 2021 i Play Butik

Det sista året som precis avslutades var för Android en slags vattendelare, som har sett företaget navigera mot nya horisonter med många nya användare på sina axlar. Trots en av de största realiteterna, nämligen Huaweisom drog på permanent basis från den gröna robotens värld har gått vilse på gatan, Google det har fortsatt att förbättras och förbättras.

Det mobila operativsystemet har officiellt blivit den mest använda plattformen i världen bland operativsystem i allmänhet. Också Windows från Microsoft den blev faktiskt omkörd av den gröna roboten som nu siktar på att göra det ännu bättre under detta 2021. Det finns många förändringar i programmet, även om en av de viktigaste hörnstenarna alltid är närvarande: Play Butik av Google. Här kan alla hitta den lösning som passar dem bäst, med tanke på att det finns titlar av olika genrer inklusive applikationer och spel. Det verkar också som att denna period, i linje med säsongsförsäljningen, ger gåvor. Flera lösningar erbjuds faktiskt gratis endast under några dagar istället för mot en avgift.

För att få de bästa erbjudandena även från jätten Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android, endast för idag, kan användare ladda ner betalda titlar gratis på Play Store

I den vanliga listan som vi lämnar nedan kan du denna gång hitta flera nya titlar i Android-världen. Dessa kommer endast att vara tillgängliga gratis under en begränsad tid, så vi råder dig att skynda dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button