Android och den sensationella gåvan: bara idag 9 betalappar i Play Butik

Det skulle vara extremt svårt att hitta en mer befolkad plattform än Android om det fanns andra än den enda iOS från Äpple. Loppet är i själva verket två av dessa skapelser som alltid har kämpat mot varandra, men har fått en stor del av allmänheten med olika egenskaper.

De som väljer Android vet att de är en del av en verkligt enorm grupp användare: vi pratar om över 2 miljarder runt om i världen. Tänk bara det också Windows tillhör Microsoft har varit föråldrad, och vi talar om ett fast operativsystem. I detta ögonblick kan vi säkert säga att Android har löst alla sina problem från det förflutna, bland vilka det också fanns stabilitet. För att gå vidare till fördelarna kan vi inte undgå att nämna den stora mångsidigheten som den gröna robotplattformen ger, som är extremt benägen att anpassa. I själva verket, bara gå till Play Butik och ladda ner olika appar tillgängliga i ikonpaket och teman som skiljer sig från de förinstallerade. Precis på den välkända marknaden då betalda titlar finns tillgängliga idag frisom löper ut inom kort.

För att få de bästa erbjudandena också från Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: i Play Butik kan du hitta betalappar och spel gratis men bara för idag

Listan som du kan hitta direkt nedan innehåller betalda titlar som kommer att vara gratis endast denna dag. Kör för att ladda ner dem nu.

Relaterade Artiklar

Back to top button