Android: Nova launcher 7 går in i den slutliga versionen

Nova Launcher © © Sharaf Maksumov / Shutterstock.com

Nova
i sin sjunde version är det officiellt. Efter en månads test i betaversion verkar alla rutor vara markerade för att främja en kommande implementering av Nova 7. Detta kommer ändå att göras gradvis, specificerar företaget.

Tillräckligt för att ge några nya funktioner till anhängarna av den här lanseringen bland de mest använda av Android-smarttelefonanvändare.

Läs också:
Google kommer att blockera autentisering på Android Ginger (2.3.7) och tidigare versioner

Flera nya funktioner i version 7 av Nova

Nova launcher är en av de mest populära i sitt slag för smartphones som kör Android och har för avsikt att förbli så. Applikationsstartaren är därmed berikad med flera nya funktioner som markerar en viktig vändpunkt. Detta är faktiskt en av de viktigaste utvecklingarna av denna produkt, mer än två år efter lanseringen av version 6, i mars 2019.

Låt oss börja med en ny gestkontroll, svep nedåt. Detta kan också tilldelas en genväg såväl som till en applikation. Ett alternativ tillgängligt för innehavare av Prime-versionen. Nova erbjuder sig också en stor visuell uppfräschning, med målet att bäst matcha de senaste innovationerna, animationerna och allt relaterat till visuellt. Mer detaljerat är denna förbättring möjlig tack vare en bas hämtad från den senaste startkoden (Android Open Source Project) i kombination med uppdaterad Nova-specifik kod.

Bland de andra innovationerna kan du räkna med en ombyggnad av ikoner och teman, ett förbättrat sökverktyg, ett alternativ att visa Android for Work-applikationer på en särskild flik, men också möjligheten att själv ändra widgetarnas vinklar. från Corner Radius Widget meny.

Slutligen har du också en dedikerad väderikon i sökfältet. Först måste du gå till Nova-inställningar, klicka på Sök, sedan Desktop-sökfältet och slutligen Väder.

Läs också:
Efter Windows 11, Android-applikationer snart tillgängliga på Microsoft Xbox-konsoler?

Nova 7 testades i en månad i beta

Goda nyheter för alla fans av denna launcher, som har testats från en betaversion distribuerad via Discord. Om du anser att det är tillräckligt pålitligt kan du alltid testa det om du vill. Dessutom, till skillnad från tidigare betaversioner av Nova, finns det inget behov av att registrera dig för att testa den sjunde av namnet. En enkel nedladdning från Play Store, och vips, du behöver bara experimentera med de senaste ändringarna.

Ändå avser Nova att ta sig tid att distribuera den här nya versionen, så att “ allt går bra för alla », Anger startprogrammets officiella Twitter-konto. Om du hade minsta bugg att rapportera eller någon annan relevant information att skicka till Nova, påminner företaget dig om att den kan nås från dess applikation eller via Discord.

Källa: 9to5Google

Relaterade Artiklar

Back to top button