Android: nöjda användare, 5 betalappar i Play Butik som present

Varje dag Android lanserar en nyhet, som ingår i en lista som redan är mycket full av intressanta lösningar. Den välkända plattformen för Google den kunde faktiskt förbättra sig själv trots att många användare redan definierade den nästan perfekt. Många förändringar har gjorts och framför allt har många nya kunder valt att bli användare av den gröna roboten. Talet är väldigt enkelt eftersom det finns så många varumärken som använder Android att det skulle vara svårt att inte göra skiva efter skiva, även om mycket av äran går till Googles påhittighet.

Behemoth kunde förbättra vad som beskrevs som dess största brister, varav en var stabiliteten. Hittills är det verkligen svårt att stöta på någon insekt eller i något problem som är oväntat. De Play Butik sedan är det extremt utökat jämfört med tidigare, med massor av nytt innehåll som verkligen inte går obemärkt förbi. Bland dessa finns betalda appar och spel som i alla fall är idag fri.

För att få de bästa erbjudandena också från Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android ger bort betalda titlar på sin marknad idag gratis

Listan nedan visar de titlar vi har valt för Android-användare. Dessa kan laddas ner gratis från Google Play Butik, men bara under några dagar. Vi uppmanar dig därför att skynda dig för att inte stå på spel.

Relaterade Artiklar

Back to top button