Android: navigering med 1 meters noggrannhet tack vare Qualcomm

Qualcomm planerar att avsevärt förbättra systemens noggrannhet android navigering vilket bringar approximationen av positionen till bara 1 meter. Det talas om en lösning som ska användas på system utrustade med Snapdragon 888 och 8 Gen 1-chips i linje med standarderna för GNSS-teknik utvecklad av Trimble RTX, företagets partner för ADAS-system och autonom körning.

Tack vare denna nya modifiering kommer en precision som aldrig uppnåtts tidigare att uppnås med en åtföljande förbättring av upplevelsen och kvaliteten på satellitnavigering. optimeringsförhållandet är fem gånger högre än det nuvarande traditionella systemet baserat på GNSS-systemet. Det kommer att finnas många fördelar. Låt oss ta reda på några av dem.

Förbättrad Android-navigering från Qualcomm

En positionsprecision på bara en meter. Detta är sammanfattningen av en optimering som Qualcomm planerar att inom kort förutse ovanpå enheterna. Fördelarna kommer att avslöjas i samband med vägkörning optimerad i realtid för körfältsidentifiering och tillhandahållande av vägbeskrivningar vid svängar och förbifart av kolonner för stillastående fordon.

En lösning som kommer att antas med medverkan av ett samarbete mellan Qualcomm och dess partner Trimble RTX samt med de olika smartphonetillverkarna och telefonoperatörerna. Tack vare denna implementering kommer de att kunna låsa upp nya navigeringsfunktioner ta orientering och informationssökande till en ny nivå.

“” Förklarar Lisa Wetherbee, GM för Trimble Advanced Positioning. Detta upprepas av Francesco Grilli, VP, Product Management på Qualcomm Technologies, enligt vilket ett så exakt lokaliseringssystem kommer att kunna “”.

Relaterade Artiklar

Back to top button