Android: Mer än 10 betalappar är gratis i Play Butik idag

Det händer flera gånger att utvärdera en smartphone baserat på operativsystemet den är utrustad med. Alla användare som faktiskt går för att köpa en ny utvärderar många aspekter och framförallt den av den mobila plattformen. Android det är förvisso den mest använda också på grund av de många smartphonetillverkare som för närvarande befolkar den mobila världen.
Uppenbarligen åtnjuter den gröna roboten sina fördelar eftersom den kan tillåta stor anpassning på varje mobil enhet. Denna aspekt har alltid intresserat användare, både de mest nyfikna och de som inte är bekanta med smarttelefonernas värld. Siffrorna talar dock för sig själva: Android är det mest använda operativsystemet någonsin med över 2 miljarder användare runt världen. En av de bästa funktionerna som hör till Android är verkligen Play Butik från Google, utrymmet dedikerat till allt innehåll som är applikationer eller spel av olika genrer. Idag verkar det vara en försäljningsperiod med många betalda titlar som erbjuds helt gratis men bara under en begränsad tid.

För att få de bästa erbjudandena också från Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Alla dessa betalda titlar går gratis under några dagar i Play Butik

I listan nedan finns alla de bäst betalda titlarna som kan laddas ner gratis. Här är direktlänkarna:

Relaterade Artiklar

Back to top button