Android: Mars kostnadsfria betalappar kommer till Play Butik

Android det förbättrar vissa aspekter som ingen någonsin skulle ha trott skulle faktiskt ens kunna existera i ett operativsystem. När plattformen först kom upp till ytan kom det mycket kritik. Dessa gällde främst stabiliteten i hela det mobila operativsystemet Googlesom senare förbättrade allt genom att ta stabilitet som sin hörnsten.

Faktum är att det har gjorts många framsteg från Android, vilket har lett till att den gröna roboten har blivit den bästa plattformen som finns. De räknas bortom 2 miljarder av personer som är aktiva minst en gång i månaden med detta operativsystem, siffror som också lägger under Windows från Microsoft. Så många aspekter har förbättrats, till exempel säkerhet, medan den bästa egenheten alltid är mångsidighet. Användare vet att genom att ha Android på sin smartphone kan de bättre anpassa sitt ekosystem, uppenbarligen också utifrån Play Butik av Google. Det är verkligen lätt att hitta innehåll som passar dina intressen på den berömda marknaden, som idag gör betalprogram och spel tillgängliga gratis.

För att få de bästa erbjudandena också från Amazon vi råder dig att prenumerera på vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Det här är de gratis betalda applikationerna och spelen bara för idag

Listan nedan innehåller det bästa betalda innehållet gratis endast under några dagar i Play Butik för Android-användare.

Relaterade Artiklar

Back to top button