Android: Mars börjar med 7 gratis betalappar i Play Butik

Det finns så många befintliga plattformar som handlar om att ge användarna en exklusiv upplevelse när det gäller PC, smartphones och så vidare. Att skapa ett utrymme för sig själv är dock definitivt Androiden berömd plattform som i flera år inte har fruktat konkurrens, som markerar rytmerna för mobiltelefoni efter behag.

De senaste siffrorna talar tydligt: ​​bortom 2 miljarder användare de använder den berömda gröna roboten minst en gång i månaden. Över hela världen är därför Android en institution, särskilt eftersom vissa grundläggande förändringar har gjorts. Inledningsvis talades det mer och mer ständigt om problem relaterade till plattformens stabilitet, som idag är en av de bästa. Dessa resultat har därför lett Google att ens överträffa Microsoft och dess Windows, operativsystem av skrivbordstyp som har varit på modet i flera år. Förtjänsten är också den extrema mångsidigheten hos Android, vilket också hänvisar till Play Butik att erbjuda sina användare en oöverträffad nivå av anpassning. Mitt på den berömda Google-marknaden finns det idag flera betalda titlar som erbjuds fri.

Att ha de bästa alternativen också från Amazonrekommenderar vi att du prenumererar på vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: de bästa betalda apparna är gratis idag, här är den officiella listan

Den vanliga och återkommande listan som användare hänvisar till varje dag finns även tillgänglig idag 1 mars. Här är de direkta nedladdningslänkarna:

Relaterade Artiklar

Back to top button