Android: många betalprogram blir gratis i Play Butik

Alla användare som måste köpa en ny smartphone kommer säkerligen också att överväga att köpa en enhet Android. Det berömda operativsystemet som nu håller på att bli det mest älskade runt om i världen skulle ha slagit djupa rötter i varje nation. Det finns cirka 2 miljarder aktiva användare varje månad, med stor tillfredsställelse med vad plattformen erbjuder Google.

Förtjänsten med den gröna roboten är att erbjuda fler och fler lösningar till användarna. Det är faktiskt en mycket mångsidig verklighet som verkligen inte utesluter flera aspekter. Det vinnande kortet representeras sedan av Play Butik av Google, ett utrymme dedikerat till innehåll som kommer att erbjuda många betalda titlar under bara några dagar fri.

Att också ha de bästa erbjudandena på Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Alla dessa betalda titlar kommer att vara gratis i Google Play Butik i flera dagar

I listan nedan finns mycket innehåll i Google Play Butik som Android-användare kommer att kunna skaffa fri i mycket undantagsfall. I själva verket, klicka bara på den markerade länken för att fortsätta med den officiella nedladdningen på den välkända marknaden. Här är hela listan:

Relaterade Artiklar

Back to top button