Android: idag endast 14 gratis betalappar i Play Butik

Det händer flera gånger att du står inför val, även när det kommer till en smartphone eller vilken mobil enhet som helst. Det finns så många möjligheter idag inom det landskapet, som är späckat med otroliga möjligheter.

Faktum är att vi pratar om den mobila världen, den som just nu domineras av den berömda gröna roboten Android. Det finns också andra verkligheter som försöker säga sitt, också lyckas mycket bra, men inte på nivåerna för det mobila operativsystemet. Google. I det här fallet finns det många fördelar som vissa nu säger att de inte klarar sig utan. En framför allt är att ha en mångsidighet utöver det vanliga att även kunna baseras på närvaron av Play Butik. Här finns det faktiskt titlar av alla de slag mellan applikationer och spel, kanske till och med på rea. Idag finns det faktiskt flera applikationer och flera betalspel som kommer att vara gratis.

För att få de bästa erbjudandena också från Amazon vi råder dig att prenumerera på vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Alla dessa betalda titlar är gratis bara för idag

Relaterade Artiklar

Back to top button