Android: i några dagar gratis på Play Butik 5 betalappar

Som det händer väldigt ofta nu kan användare ställas inför det ögonblick då det är nödvändigt att byta smartphones. Oavsett om det beror på att den gamla mobila enheten är föråldrad eller kanske för den enkla viljan att byta, när du tänker på en ny telefon måste du utvärdera många aspekter.

En av dem är definitivt operativsystemet, vilket det i de flesta fall kommer att vara Android. Allt detta beror säkerligen inte på att den gröna roboten förekommer kvalitetsmässigt på andra plattformar, utan helt enkelt för att det finns många fler smartphonetillverkare som väljer att ha Google som sin huvudpartner. Samtidigt är det också sant att användare nu har etablerat Androids fantastiska funktionalitet för olika behov. Det där operativsystemet som fram till för några år sedan pekades ut som komplett på vissa punkter, är idag det mest använda i världen med 2 miljarder användare. Enligt vad som rapporterades då skulle idag idag vara en försäljningsdag, särskilt inom Play Butik. Här skulle många betalda titlar ha erbjudits gratis för användare, som faktiskt kommer att kunna dra nytta av många exklusiva applikationer och spel.

För att få de bästa erbjudandena från Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Alla dessa betalda titlar blir gratis för användare endast idag

Listan nedan visar de bästa titlarna i Google Play Butik när det kommer till Android-applikationer.

Relaterade Artiklar

Back to top button