Android: i januari på Play Store 7 betalappar gratis

2021 kommer sannolikt att bli året för relanseringen av Android på vissa smartphones, som hade hamnat på efterkälken när det gäller uppdateringar. Enligt vad som rapporterats, trots att fenomenet försvann HuaweiAndroid skulle för närvarande vara den mest använda plattformen i världen för mobila enheter.

Siffrorna är nu mycket höga: bortom 2 miljarder användare runt världen. Användare är glada över att ha en plattform som låter dem ändra alla aspekter av sin mobila enhet. Det är just möjligheten att anpassning tillsammans med mångsidighet att göra skillnad, självklart jämfört med allt som tävlingen erbjuder. En stor hand i just detta avseende tillhandahålls av Google Play Butik, trumfkort i Android-världen. Inom dess kategorier är det möjligt att hitta varje titel för vilket område som helst. Dessutom har försäljningen gjort det möjligt för allmänheten att ladda ner olika betallösningar gratis i flera dagar.

Att ha de bästa priserna tillgängliga också från världen av Amazonvi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android, bara för denna dag kan du ladda ner några betalda titlar gratis

Den vanliga listan som vi erbjuder dagligen tillåter även idag att ladda ner gratis appar och spel från Google Play Store. Android-användare kommer därför att kunna ladda ner direkt från direktlänkar.

Relaterade Artiklar

Back to top button