Android: hel dag med gratis betalda titlar i Play Butik

Android visar sig varje dag vara det mest använda operativsystemet i världen och inte bara på grund av de enheter som väljer det. Google det har blivit en riktig institution tack vare alla dess huvudsakliga egenskaper, som har gjort företaget först på området.

Tack vare de många förbättringarna var det därför möjligt att slå konkurrenterna, som i verkligheten aldrig har funnits i kölvattnet. Dessutom kan alla som älskar anpassning säkert hänvisa till Android, en extremt mångsidig mobilplattform. Att tröttna på en Google-enhet kommer därför att vara mycket svårt, särskilt tack vare närvaron av Play Butik. Här är det faktiskt möjligt att ladda ner vilken typ av innehåll som helst, vilket kommer att ha en avgörande inverkan på användarupplevelsen. Under dessa dagar pågår en reklamkampanj som inkluderar olika betalda titlar fri. Uppenbarligen kommer det att hålla en kort tid.

För att också få de bästa erbjudandena från Amazon vi råder dig att prenumerera på vårt officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: just för idag är dessa titlar helt gratis i Google Play Butik

Listan nedan visar alla dagens bästa titlar som Android har valt att ge sina användare gratis. Du kan ladda ner dem direkt från länk som du finner i bevis. Självklart ska du skynda dig för att inte stå tomhänt.

Relaterade Artiklar

Back to top button