Android: här är ett knep för att återuppleva känslorna 2020

Webbens värld är full av knep att jag tillåter dig att göra oväntade saker med dina egna Android smartphone. Men ingen är kapabel till ge känslor så här. Här är ett mycket speciellt knep för att återuppleva 2020 års känslor.

Android ger dig chansen att uppleva 2020 års känslor med detta trick

Android det slutar aldrig att förvåna och den här gången gör det det genom applikationen Google Foton. Hur många minnen finns bevarade i detta enorma utrymme som från och med i år inte längre kommer att vara obegränsat. Men 2021 har precis börjat och 2020 fullt av mer eller mindre glada speciella händelser har precis avslutats, men inte minnena. Det finns så många att många inte längre finns i mänskligt minne.

Här är ett speciellt knep som kommer att ta tillbaka alla de bästa händelserna som förevigats och lagrats på Google Foton. Tricket med denna Android-applikation kallas “År i översyn”Och det är spännande funktion gjord för att återuppliva 2020 till alla användare. I praktiken kommer Google Photos automatiskt att välja de bilder som mest markerade det senaste året och göra dem tillgängliga i en enda lösning. Så här kan du aktivera den.

Så här aktiverar du “År i översikt” på Google Foto

För att aktivera denna speciella “hemlighet” måste du gå i Google Foto-appen. Här hittar alla användare som på sin Android-smarttelefon använder denna applikation för att hålla bilderna fungeraÅr i översyn“. Om du väljer det öppnas en samling där du kan bläddra bland alla de viktigaste bilderna i form av Instagram Stories. Genom att trycka på sidan av skärmen bestämmer du om du vill gå framåt eller bakåt i minnena. Bland annat kommer användaren att kunna se överst all information som rör det minnet: datum och plats. Om du vill se alla foton från den dagen väljer du bara “se alla bilder“.

Det finns många dolda knep, men detta kommer att kunna upphetsa alla användare av Android-världen. Det kommer säkert att finnas några tårar och några bortglömda minnen.

Relaterade Artiklar

Back to top button