Android: här är 8 appar att radera direkt efter upptäckt

Särskild uppmärksamhet krävs av användare för vissa infekterade Android-appar sådana upptäckter efter en grundlig undersökning utförd av experterna på. Komponenter som är skadliga för användarna av den gröna roboten har smugit sig in i Google store. Det finns 8 farliga appar som du behöver radera från din enhet så snart som möjligt. Här är vad de är och vad de kan orsaka om de används.

Android-appar upptäckte skadlig programvara: dessa bör elimineras omedelbart

Ansökningarna i fråga har redan gjorts tog bort från affären efter undersökningarna men kan finnas kvar på enheterna efter installation eller efter att de hämtats från alternativa källor. Du bör under inga omständigheter ladda ner, installera och använda följande Android skadlig programvara:

  • com.studio.keypaper2021
  • com.pip.editor.camera
  • org.my.favorites.up.keypaper
  • com.super.färg.hårtork
  • com.ce1ab3.app.photo.editor
  • com.hit.camera.pip
  • com.daynight.tangentbord.bakgrund
  • com.super.star.ringsignaler

Dessa är lösningar avsedda för fotoredigering och applicering av bakgrundsbilder, ringsignaler och andra specifika funktioner relaterade till kameran. Ursprungligen ofarliga visade de sig vara dödliga med tillämpningen av de senaste uppdateringarna. Dessa garanterade installationen av Etinu virus.

Med tanke på upptäckten var värdet av användare som har antagit dessa komponenter lika med 700 000 installationer framför allt inriktad på den asiatiska marknaden. Om du av någon anledning har installerat dem, är rådet att radera dem så snart som möjligt genom att utföra en radering av data och en dubbelkontroll med Google Play Protect och ett effektivt antivirus för att eliminera alla skadliga rester som finns på smartphones och tabletter.

Följ för fler nyheter om Android-sårbarheter och aktivera aviseringsklockan för att hålla dig uppdaterad om kommande applikationer. Varje dag publicerar vi en för dig att ladda ner utan förpliktelser. Missa inte mötet.

Relaterade Artiklar

Back to top button