Android: gratis betalda titlar i Play Butik men bara denna onsdag

När du köper en smartphone måste du välja den mest användbara lösningen för dina behov. Faktum är att varje användare ofta gör misstag, lutar sig mot den dyraste enheten men samtidigt mindre användbar för hans behov. Ofta går valet också genom det som är det mobila operativsystemet som ger liv åt smarttelefonen, som faktiskt kan visa sig vara en verklig värld att upptäcka.

I det här fallet gäller situationen mycket fler hemenheter Android, mycket mer tillgängligt för anpassning. Faktum är att användare kan ha kul på alla sätt, även genom att förkasta operativsystemet i den version som föreslagits av tillverkaren av telefonen i fråga. Allt detta är möjligt tack vare de många möjligheter som Android tillsammans med Google erbjuder sina användare, och föreslår också de olika lösningarna för Play Butik. Detta är faktiskt det perfekta stället att ladda ner titlar av olika genrer mellan applikationer och spel. Under dessa dagar finns det många möjligheter som går från att betalas till helt gratis.

För att få de bästa erbjudandena också från Amazon vi rekommenderar vår officiella Telegram-kanal. Klicka här för att komma in.

Android: Alla dessa betalda titlar kommer att vara gratis under en begränsad tid

Användare som gillar att ladda ner titlar från Play Butik kommer gärna att veta att det finns reor den här veckan. Här är hon lista komplett med alla titlar som erbjuds gratis:

Relaterade Artiklar

Back to top button